За Наталия

IMG_7119

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и лечител в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Тя е разработила уникална авторска система, която работи едновременно с тялото, емоциите, духа и подсъзнанието и дава ефективни и трайни резултати. Нейният интуитивен терапевтичен подход е цялостен и индивидуален. Тя определя откъде точно идва корена на вашия проблем и ви дава решения и конкретни насоки дори там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Уникалният метод на Наталия изследва също така и динамиката, кармичните свързаности и енергийния обмен на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени връзки, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното благоденствие, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Нейният трансперсоналният подход на работа, помага за разрешаването на сложни житейски ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически и емоционални травми, кармични блокажи и родови програми. И ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпатичен лечител, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце и невидимите причини за трудните преживявания и травми.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да се свържете със себе си, да намерите липсващите парченца от вас самите, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива. Тя ще ви научи и как да обичате себе си.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве и успехи.

Наталия провежда семинари, уебинари, лични консултации, лечебни енергийни сесии и медитации.

Тя е автор на лечебни медитативни техники за емоционална свобода.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 200 авторски семинари, над 250 авторски лечебни медитативни техники и над 400 лични консултации, проведени в София, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Париж и Сен Брийо/Бретан, Франция; Гент, Белгия; Рим, Италия и он-лайн от всяка точка на света.

 

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт

* Високо квалифициран интуитивен лечител

* Треньор по личностно развитие

* 5D Life Coach

* Мотиватор

 

ИНДИВИДУАЛНИ ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

 

Много се радвам да ви предложа тези зареждащи едночасови срещи, които ще ви донесат персонализирани интуитивни насоки и лечебно облекчение.

 

Всяка лична сесия е вашата лична възможност:

*Да излекувате своите травми, семейни рани и родови тежести;

*Да укрепите нервната си система, да хармонизирате ума и тялото си и да рекалибрирате енергийното си поле;

*Да получите отговори и насоки на вашите въпроси за взаимоотношенията и как да живеете в баланс, любов и благоденствие през целия си живот.

*Да се освободите от стари навици и остарели вярвания;

*Да си изясните коя е вашата житейска посоката;

 

Аз съм много благодарна, че мога да ви бъда полезна и да подкрепя вашия път за възстановяване и поддържане на вашето физическо и емоционално здраве и душевно благополучие.  Щастлива съм да мога да помогна да се свържете отново с щастието и вътрешния си мир, които винаги са тук – дори и в тези изключително трудни времена за човешката еволюция.

 

Още след първата лична среща ще усетите яснота, олекване и насока, възможно е разрешаване на по-лек казус. При необходимост, честотата и броя на срещите се определя индивидуално така, че да имате време да интегрирате новите начини на мислене и поведение и да предприемете съзнателни действия към целите си стъпка по стъпка. Не е изключено и само една сесия да е достатъчна, често с не-повече от 3 срещи, мои клиенти успяват да разрешат проблема си. Така, че в зависимост от персоналния случай, до цялостно разрешаване на проблема могат да са необходими 3-10 сесии.

 

Щом четете тези редове, означава, че търсите отговори, насоки или решение, и това много ме радва! Попаднали сте на правилното място. Ако сте готови да направите следващата крачка, за да разрешите проблемите си и да се освободите от вътрешния си смут и  емоционален дискомфорт, свържете се с мен. Очаквам с нетърпение да се срещна на сесия с вас много скоро.

От мен ще получите отдаденост и сериозно отношение, от вас очаквам да сте готови за работа и трансформация.

Пишете на e-mail: contact@natalianakova.com за запитване и запазване на час за консултация.

*Конфиденциалност – личните сесии с мен са строго конфиденциални. Целият терапевтичен процес, цялата информация и имена остават запазени единствено и само за вас.

С любов,

Наталия Накова

 

***С какви проблеми работя:

– Справяне с конкретен емоционален проблем.

– Откриване и изцеляване на лични травми, страхове, негативни емоции и обременености от минали животи;

– Кармични взаимоотношения и тежести;

– Всякакви проблеми, свързани с взаимоотношенията;

– Преодоляване и възстановяване след травмиращо преживяване, загуба, раздяла;

– Родови програми и тежести;

– Информация от вашите Акашови записи за решаване на проблем;

– Проблеми в професионалния и личния живот;

– Всички видове кризи;

– Нужда от яснота, съвет, помощ, насока;

– Личностно развитие;

– Коучинг;

– Намиране на своето призвание и успешна реализация;

– Как да се представим добре по време на важна среща – лична, професионална, любовна;

– Повишаване на самочувствието и освобождаване от ниска самооценка;

– Емоционално, енергийно и физическо здраве;

– Лечебни енергийни сесии авторски метод он-лайн и офлайн.

– Духовно израстване;

– Емоционална интелигентност.

 

Ако си задавате въпроси като: „Защо?“, „Как?“, „Какво да правя?“, „Къде сбърках?“, „Защо ми се случва това?“, „Как да оправя нещата?“, „Как да реша този проблем?“, „Как да продължа?“, „Накъде да поема сега?“, „Как да се справя?“, „Как да изцеля себе си и живота си?“,“ Как да намеря истинска любов?“, „От какво имам нужда в живота си, за да постигна пълния си потенциал?“ и други въпроси и не сте намерили отговор, ще ви помогна да си отговорите.

Запишете се за лична сесия сега на: contact@natalianakova.com