Медитации

Изцеляващата Сила на Любовта“ с вълшебната музика

на Роберт Коксън

 

Медитативни Техники

 

Аз съм изключително щастлива и благодарна на Майсторът на Звука Роберт Коксън, който ми даде възможност да ползвам неговата чудотворна музика, за да създавам тези медитации като подарък за вас. За мен тя е лечение и съдържа Кодове на Светлината от много висока честота. От 2011 година тази музика е неразделна част от моя живот и работа, от моето израстване и еволюция като човек и като лечител на сърца.

Наталия

♥ ♥ ♥

Тези медитативни техники са специално разработени от Наталия. Те са мощен „инструмент“,  който помага на хората да си спомнят любовта вътре в себе си и да се свържат с нея. Чрез тях всеки участник може да възнамери от дълбините на своята сърцевина здраве, енергийна свобода, вътрешен мир и жив живот.

Този вид медитативна работа се отличава с това, че няма предварителна подготовка. Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва на живо. То се ражда от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие.

По време на тези медитации всеки присъстващ се свързва със своята лична сила и получава полезна информация и отговори. Спонтанно се разграждат блокажи  и кармични свързаности. Стига се до лични осъзнавания за това кои сме и защо сме тук, до трайно състояние на хармония и мир със себе си.

Тези медитации са със защитени авторски права и са създадени единствено за свободно слушане на този сайт. Всяко възпроизводство и продажба е незаконно!


 Код Изцеление – Активиран!

Музика: Robert Haig Coxon:  www.RobertHaigCoxon.com ;  https://roberthaigcoxon.bandcamp.com


 Аз Съм Жива Любов!

Музика: Robert Haig Coxon:  www.RobertHaigCoxon.com ;  https://roberthaigcoxon.bandcamp.com