Отзиви

“Общуването с Наталия е един невероятен обмен на знания, опитност, мъдрост и любов.
Тя е човек, винаги готов да помогне и то по нежен и съвършен начин, чрез енергията на Любовта. Чрез своите сесии тя умее да надникне в същината на човешката душа и да бъде в помощ на онези, които са в стремеж към осъзнаване, просветление и духовно израстване. Чрез опита и знанията си, тя насочва в осъзнаването, че сме едно цяло с Вселената, която е Енергия и че всичко около нас, и всеки от нас е неделима част от това Цяло.
В мой личен момент на търсене и необходимост да помогна на скъпо човешко същество, Наталия ми посочи пътя и как да се справя с този урок.
Резултатите бяха налице много скоро.
Искрено и от сърце благодаря на Наталия!!!”
Латинка В. , икономист България

 

“Наталия ми помогна през един много труден момент в моя живот. Благодарение на сесията, която имах с нея, имах възможността да осъзная и да изкарам на повърхността ключови блокади от миналото си. Нямаше как да продължа духовното си израстване, без да ги освободя преди това, а имаше някои блокажи, с които дори не бях наясно преди сесията. Тогава се случи чудо и по време на цялата сесия, под ръководството на Наталия , аз влязох в дълбок контакт с душата ми. Това което изпитах беше по-дълбоко осъзнаване, разбиране и приемане на себе си, освобождаване на болките от миналото в моменти на сълзи и ентусиазъм. Сега се чувствам пречистена и обновена, готова да продължа напред. Тъгата и неприемането са си отишли. И всичко това благодарение на мощните енергии на Любов, които Наталия е способна да канализира. Скъпа Наталия, ще бъда винаги благодарна от цялото си сърце за това чудотворно изцеление”
Антония – художник и дизайнер Рим, Италия

 

“Тя ни помага да намерим липсващите парчета от нас самите и от живота ни, за да разрешим проблеми, задържащи ни в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят малко по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.”
Марина – България

 

“Фината способност на Наталия да нахрани сърцето и душата, дава не само незабавни резултати в един живот, но също така дава едно дълбоко и задълбочено разбиране на твоето предназначение. Дава ти една перспектива за това кой си и какво си дошъл да направиш.
Благодаря ти Наталия, че отрази към мен точно това, което аз имах нужда да знам точно сега.”
Мария Глороя Е. – Куантана Ро, Мексико

 

“Многоуважаема Наталия: аз съм изключително благодарна, че моята вътрешна същност те доведе в моя живот. Стоейки до твоята светлина и енергия пълна с любов, ме нахрани с дълбоко щастие и самоувереност. Това бяха чувства, които аз рядко си позволявах да изпитвам и които сега изпитвам редовно. Във водената медитативна сесия изпълнена с любов и разговаряйки с теб си изясних пътят, който аз вървя и който постепенно изграждам. Благодаря ти от дълбините на сърцето си за това, че привеждаш тази Светлина на земята, от която се нуждаят толкова много живи същества, за да могат така да достигнат своята собствена красива светлина. Погрижи се Наталия. Очаквам с нетърпение скоро да чуя отново новини от теб!!! Желая ти прекрасни и светли дни.”
Лейла – Париж, Франция

 

“Наталия има една невероятна дарба и това е да ни помага да решаваме проблемите в нашите взаимоотношения. Аз не бях срещал досега никого с такава дълбока вътрешност. Тя има способността да ни даде яснота, и ни помага да видим и да знаем. Тя ни дава практичеки решения.”
Браян – Флорида, Сащ

 

“Затворих очи и се опитах да се отпусна…
Аз седях на дивана в дома на Наталия, къдято тя започна своята сесия.
Аз не бих нарекла това точно сесия, защото това, което се случи с мен след това беше като Целувката на Ангел и едно дълбоко спомняне на нещо което е отвътре, но което ти напълно си бил забравил. Кой си ти? Защо си ти? Каква е твоята цел? За какво е всичко това? Тя отвори вратите на моята божествена свобода, давайки ми разбирането на истината на моята Душа! След това много бавно – седейки на дивана на Наталия, аз изведнъж започнах да си спомням!
Благодаря ти скъпа Наталия, че озари моето Осъзнаване!”
Лидия Петкова, Консултант Личностно развитие – София, България

 

“Сесиите на Наталия са изцяло ръководени от един любящ антураж на божествената любов. Това беше едно прекрасно и дълбоко пътуване, дълбоко навътре в сърцевината на моето същество от светлина. Мъдростта канализирана чрез нея наистина може да помогне да се ускори промяната в нашето съзнание и в нашия ежедневен живот. Аз съм изпълнена с благодарност за качеството и цялостта на нейната отдаденост за разкриването на Истината, съществуваща зад завесата на илюзията.”
Киара Витали, холистичен терапевт – Париж, Франция

 

“Сигурна съм, вероятно можете да се справите и сами , стъпка по стъпка, но защо да не извървите няколко крачки наведнъж … или да направите няколко големи скока. Това е, което Наталия направи за мен – помогна ми да чуя ясно и високо какво Висшият ми Аз има да ми каже относно моята следваща най-важна стъпка … скок е всъщност. Наталия е прекият път – спестява съмнението, чуденето, спестява ви намесата на Егото. И го прави по такъв сърдечен и любящ начин.
Така щастлива и благодарна съм й за всичко това.”
aYa – мениджър проекти – София, България

 

“Всички мои клетки в моето тяло пеят песента на космическата любов, благодарение на теб скъпа, вечна, вълшебна душа! След вчерашната сесия с теб аз напълно чувствам и зная. че божествената любов на Всевишния тече в моите вени. Тя разговаря с мен чрез моето сърце – като празнуване. Аз наистина се влюбвам в себе си! Благодаря ти за това, което си, и за ценната дарба, която разпространяваш, чрез твоята свещена мисия в името на любовта.
Бъди благословена Наталия ти и Бялата Работа, която предлагаш на човечеството. Нека Блестящото Слънце на твоето сърце бъде признато и нека твоята Любов навлезе при всеки, който е готов да я получи!”
Киара – Париж, Франция