Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Безплатен уебинар: “Интуицията – как да я разпознаваме и следваме успешно“

март 21, 2021 @ 2:30 pm - 3:30 pm

На този уебинар ще говорим за:

21 март, неделя в 14:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

Времетраене: 1 час

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

(за участие, регистрацията е задължителна)

 

1. Какво е интуицията.

2. Как да различаваме интуицията си и как да я следваме успешно.

3. Защо и как това определя качеството на нашия живот във всички негови сфери.

4. Защо интуицията е толкова важна част от нас и нашия живот.

5. Защо и как това ни дава лична сила и енергия и ни дава възможност да градим нашия живот успешно.

6. Основни форми на проява на интуицията. Всеки човек има интуиция и проявява някои от нейните форми (или всичките) в живота си съзнателно или не.

7. Какво означава проява на най-светлия потенциал за едно човешко същество на земята и как можем да го проявим, следвайки своята интуиция.

8. Как да изградим умението да живеем добре и да избираме съзнателно.

 

Ще поговорим и за квантовото творене, което също е тясно свързано с интуицията: как нашия съзнателен избор, направен днес, може да промени нашето минало и да създаде едно наше ново бъдеще.

 

Заповядайте, ще бъде едно незабравимо преживяване!

 

Ще бъде лечебно и много полезно за вас.

Знанието за интуицията ще ви помогне да подобрите живота си.

Да правите съзнателни избори, като следвате вашата интуиция.

Ще донесе повече хармония и баланс във вашето ежедневие.

Ще ви направи по уверени и спокойни.

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
март 21, 2021
Час:
2:30 pm - 3:30 pm

Място

online