Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Безплатна групова лечебна медитация с Наталия Накова

октомври 3, 2021 @ 2:30 pm - 3:30 pm

03 октомври, неделя от 14:30ч.

Участието е безплатно.

Продължителност: 1 час

Водещ: Наталия Накова

Линк за регистация: http://bit.ly/39v0IPw

(за участие, регистрацията е задължителна)

Забележка: При регистрацията е много важно да изпишете правилно вашият имейл за връзка, за да можете да получите персонален линк и код за достъп до виртуалната зала. Имейлът с линк и персонален код за достъп ще получите петък 1 октомври.

 

Сега повече от всякога имаме нужда да изцелим сърцето, тялото, емоциите, живота си, човечеството и нашата планета.

Каня ви да се включите в тази едночасова групова медитация, по време на която ще насочим вниманието си към сърцето, тялото и към душата си. Ще разградим неизказани емоции, страх, тъга и болка. Ще се заредим с любов и жизнена сила и ще изпратим енергия любов за изцеление и към всички хора на земята и нашата планета.

Обединяването ни като група с чисто намерение за здраве, създава мощна енергия и увеличава силата и влиянието върху личното ни здраве и това на планетата.

А медитативната ни работа ще ни зареди, оздрави и ще подсили още повече нашето тяло, сърце, ум, дух и тяло.

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

***Медитативните техники на Наталия Накова са специално разработени от нея. Те са мощен „инструмент“,  който помага на хората да си спомнят любовта вътре в себе си и да се свържат с нея. Чрез тях всеки участник може да възнамери от дълбините на своята сърцевина здраве, енергийна свобода, вътрешен мир и жив живот.

 

Този вид медитативна работа се отличава с това, че няма предварителна подготовка. Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва на живо. То се ражда от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие.

 

По време на тези медитации всеки присъстващ се свързва със своята лична сила и получава полезна информация и отговори. Спонтанно се разграждат блокажи  и кармични свързаности. Стига се до лични осъзнавания за това кои сме и защо сме тук, до трайно състояние на хармония и мир със себе си.

 

*** За Наталия Накова

 

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и мотиватор в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Като специалист и висококвалифициран емпатичен лечител, тя изследва и енергийната динамиката на всички видове човешки взаимоотношения. В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и връзки, които играят важна роля в живота ни.

Това са нашите семейства – деца, родители, роднини; нашите приятели; нашите любовни отношения; нашето здраве; нашите професионални отношения; нашите социални кръгове и обществото като цяло.

Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парчета от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически, емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпат, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено наранено сърце, защо и от къде идват, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Тя ще ви покаже и невидимите енергийни свързаности и възелчета в живота ви и как те могат да бъдат развързани и енергията ви освободена.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве, енергийна свобода и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Наталия е автор на лечебни медитативни техники за емоционална и енергийна свобода. Провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 100 авторски семинари, над 150 авторски лечебни медитативни техники и над 300 лични консултации.

 

Детайли

Дата:
октомври 3, 2021
Час:
2:30 pm - 3:30 pm

Място

online