Зарежда Събития

« Всички Събития

Възвръщане на раздробените частички на душата

май 29 @ 2:00 pm - 4:00 pm

Каня ви на една много специална среща:

Възвръщане на раздробените частички на душата  

Завръщане в себе си!

Лечебен уебинар

Автор и водещ: Наталия Накова

Дата: София 29 май, неделя

Място: ОНЛАЙН/ZOOM

Начало: 14:00 часа

Цена: 66 лева

Линк за регистрация: http://bit.ly/39v0IPw

(по долу са описани начините на плащане)

За контакт: тел: 0886 734 859 или contact@natalianakova.com

 

На тази среща ще работим за възвръщането на раздробените частички на нашата Душа.

Това ще бъде една НОВА и много специална терапевтична среща, придружена със специална медитативна шаманска техника за събиране на разпилените парченца и аспекти на нашата душа.

 

Резултатите са:

– Завръщане в себе си;

– Интегриране енергията си на цялостност;

– Навлизане в своята лична сила;

– Подобряване на здравето и живота;

– Енергийна и емоционална свобода;

 

Което води до:

– Балансиран и хармоничен живот и взаимоотношения, вътрешна сила, жизненост и здраве.

 

Вследствие на трудни наши преживявания, понякога случили се още когато сме били съвсем малки дечица, тинейджъри, или като големи съзнателни хора, ние несъзнателно изграждаме защитни механизми, които с годините ни формират като характер.

Когато преживяванията са много тежки и са непосилни да бъдат трансформирани, ние за да преживеем ситуацията, сякаш се вцепеняваме. Познато ли ви е? Оттегляме се от себе си емоционално, ментално и физически. Раздробяваме душата си на частички и сякаш излизаме от нея, за да е по-малко болезнено. И така се научаваме да живеем, без да сме наистина в себе си, понякога още от деца. Това са защитни механизми за преодоляване на агресия скрита и явна, манипулация скрита и явна, за преодоляване на насилие и болка – физическа, емоционална, ментална, психологическа, психическа и т.н. Този защитен механизъм се нарича раздробяване на душата. Следват също така и затваряне на сърцето, блокажи, отделяме се от душата си, отделяме своето вътрешно дете от себе си и преживяванията си; преждевременно образуваме его.

 

Ето някои признаци по които можете да разберете дали имате някой от тези защитни механизми:

1. проблем с романтичните взаимоотношения;

2. да се чувствате неудобно в собственото си тяло

3. контролиращи сте

4. емоционална незрялост – държите се и реагирате като малко дете в ситуации и взаимоотношения, където е необходимо да постъпвате зряло, и да поемете отговорност за своите собствени чувства и емоции.

5. чувство на вцепененост или все едно си изгубен в живота

6. затруднено чувство и изразяване на емоции – ние наистина сме добри да чувстваме емоциите на другите хора, но сме се научили да потискаме собствените си емоции, като защита от мъчителни болезнени емоции от нашето детство.

 

Презивяването ви ще бъде много специално!

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие, след което ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в уебинар 29 май + трите имена

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

За контакт: contact@natalianakova.com , тел: 0886 734 859

 

Ако желаеш да пристъпиш към действие и да се погрижиш за себе си, за своето тяло, сърце, ум и душа то тази среща е ЗА ТЕБ!

 

Ще се радвам да ви посрещна в моето свещено лечебно пространство на любовта!

 

Наталия Накова

 

***Наталия Накова е интуитивен лечител и холистичен трансформиращ терапевт в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Тя е разработила уникална авторска система от терапевтични инструменти, която работи едновременно с тялото, емоциите, ума, духа и подсъзнанието и дава ефективни и трайни резултати. Нейният подход е цялостен и индивидуален. Тя определя откъде точно идва корена на вашия проблем и ви дава решения и конкретни насоки дори там, където е изглеждало, че няма такива.

От години Наталия разучава също трансперсоналната и енергийна психодинамиката на всички видове човешки взаимоотношения, и в резултат на дългогодишния си опит, тя би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и взаимооношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парченца от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

Нейният трансперсонален авторски метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически и емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Като висококвалифициран интуитивен лечител, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите, вижда енергийните свързаности и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено сърце, защо и от къде идват тези травми, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Вследствие дългогодишната си работа със своите клиенти, Наталия е разработила и много ефективен авторски метод на светлинно лечение.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и вътрешна сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, нашето благоденствие, здраве и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Детайли

Дата:
май 29
Час:
2:00 pm - 4:00 pm