Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Даровете на жената и нейната свещена сила с Наталия Накова

март 14, 2021 @ 2:30 pm - 5:30 pm

терапевтичен уебинар само за жени

14 март, неделя в 14:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

Времетраене: 3 часа

Цена ранно записване до 4 март – 40 лева

Цена от 5 март до 10 март – 50 лева

Цена от 11 март – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Положителните ефекти на тази женска практика са многобройни.

Даровете, които носи жената е много специална тема.

Коя си ти? Кои са твоите дарове? Откъде идваш, какво е твоето древно минало? Защо си тук?

Защо жената е толкова тясно свързана със земята. Защо жената носи в себе си специфични дарби, свещена сила и благословия. Как се отключват те? Как се активират те в твоето същество и твоя живот?

 

Във всяка една жена живее знание, мъдрост, лечебна сила, жрица, богиня, ангел и свещена сила.

От извора на нашата Акашова памет, ние ще получим насоки, ключова информация и активации, за да можем да си спомним и проявим някои от нашите умения и дарби.

Ще бъде поднесена нова полезна информация. Също така ще говорим конкретно и за това, как да използвате вашите новооткрити умения и дарби.

Ще има специално време за въпроси и отговори.

Ще направим и две специални лечебни и творчески техники:

1.Свързване с женската ти свещена сила – медитативна техника

2.Златните кодове на Лемурия – разходка във времето на Лемурия – медитативна техника

 

Този уебинар ще ви помогне да събудите радостта и изобилието на любов във вашата сърцевина.

Ще ви помогне за:

1. Подобряване и/или разгръщане на вашите взаимоотношения;

2. Създаване на подходящи нови приятелства и партньорства.

 

Защо би поискала да участваш в този уебинар?

* За да постигнеш цялостност и пълнота;

* За да опознаеш и заобичаш повече себе си;

* За да живееш по-добре;

* За да можеш да използваш своите дарби, дарове и свещена сила в ежедневието си;

* За да стане по-лек и балансиран животът ти;

* За да проявиш своята женска вътрешна красота и магнетизъм;

* За да имаш по-хармонични взаимоотношения с любимите си хора;

* За да се чувстваш пълноценна и добре в кожата си;

* За да се усмихваш и смееш повече;

* За да бъдеш веща жена;

* За да постигнеш вътрешен мир.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 14 март

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

!!! Като един чудесен завършек на нашата среща в последните 10 мунути, ще имаме специално включване на младата талантлива композиторка и пианистка Даниела Настева. Тя ще композира за всички нас, на живо от своя дом на своето пиано, изразено в музика, посланието на светлината, което всички ние ще съдадем по време на лечебната ни среща. канализирана музика на душата на живо за всички нас!

Нейните творби са уникални лечебни и незабравими. Докосват душата на човека и лекуват сърцето. Научете повече за нея и нейното творчество тук: www.danielanasteva.com

 

На този уебинар добре дошла всяка дама, която желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: див портокал, пачули, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
март 14, 2021
Час:
2:30 pm - 5:30 pm

Място

online