Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Дълбочинно трансформиране на страховете. Терапевтичен, лечебен уебинар с Наталия Накова

януари 31, 2021 @ 2:30 pm - 5:30 pm

виж в събитието

Дата: 31 януари, неделя от 14:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

Времетраене: 3 часа

Цена:  до 22 януари вкл.- 40 лева

Цена: от 23 до 27 януари вкл. – 50 лева

Цена: от 28 януари – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Контакти:  0886 734 859; contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Това е много мощна методика за разграждане на страхове и блокажи. Съветвам всеки, който има необходимост да освободи страх, паника блокажи и да научи повече за себе си, да се включи. Цялата методика на водене и предаване на информацията е изцеляваща и разгражда блокажите до основата им, като преди това ги открива и осветява.

Основно и много важно е за всеки човек, да осъзнае какви са страховете му, откъде произхождат и как да ги овладеем, трансформираме/преработим.

Когато се научим да го разпознаваме и как да го овладяваме страховете си, тогава страха не ни управлява повече, не прави избори тоий и не взима решения за живота ни вместо нас.

Тогава ние се свързваме със себе си истински, на едно много по-дълбоко ниво и започваме да живеем живота си много по-пълноценно с лекота и радост.

 

По време на този уебинар ще научите за произхода на вашите страховете, ще разберете как да ги разпознавате, как да ги овладявате и как да ги трансформирате/преработвате.

Това ще ви помогне да възвърнете вашата лична сила;

Да възстановите вътрешния си мир и да станете автентичен човек.

Ще се научите как да проявявате истинска грижа, отговорност и любов към себе си и другите.

Това ще ви помогне да балансирате вашите важни взаимоотношения.

Ще ви помогне да започнете да виждате и уловяте възможностите, които животът ви поднася.

Ще ви помогне да увеличите своята вибрационна честота и да я поддържате висока, без значение какво се случва около вас.

Овладяването на страховете и умението да ги преработвате ще ви помогне също така да изпълните вашия живот с любов, здраве, благоденствие, пълнота и радост.

 

Моето чисто намерение е всеки един от вас да възвърне своята лична сила, да прояви своя пълен енергиен потенциал и най-висока енергийна честота.

 

Ето в резюме ключовите точки, по които ще работим в неделята на 31-ви януари.

1. Енергийната динамика и многобройнитр форми на страха;

2. Как действат страховете и защо опознаването на страха помага;

3. Защо корените на почти всеки възникнал страх, се крие много отвъд нашите представи за рационален анализ;

4. Информацията, която можете да получавате от емоцията на страха, отклюва вашата енергийна свободата;

5. Метафизичното поле и начините за работа с полето по тази тема;

6. Как можем да трансформираме/преработим страховете си дълбочинно, работа със страховете;

7. Конкретни насоки и предложения/инструменти за помощ за ежедневна употреба;

8. Конкретни техники за разграждане на страха;

9. Специална енергийна методика за освобождаване на страхове, която дава трайни резултати, освобождава блокажите от тялото и от енергийното поле на човека;

10. Посвещаване в енергийното знание и методиктата за освобождаване на страхове и блокажи, и защо резултатите са трайни освен, че се усещат на момента;

11. Авторска медитативна лечебна техника: Свързване и работа с изцеляващата сила на потока на Любовта и Светлината.

 

1. Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

2. Регистрация направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Записването ще става, след направено плащане, което ще се приема като записване за участие.

След полученото плащане, ще ви бъде изпратен линк за регистрация и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

3. Начини на плащане:

 

3.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 31 януари

 

3.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

!!! Като един чудесен завършек на нашата среща в последните 10 мунити, ще имаме специално включване на младата талантлива композиторка и пианистка Даниела Настева. Тя ще композира за всички нас, на живо от своя дом на своето пиано, изразено в музика, посланието на светлината, което всички ние ще съдадем по време на лечебната ни среща. Канализирана Музика на Душата на живо за всички нас!

Нейните творби са уникални лечебни и незабравими. Докосват душата на човека и лекуват сърцето.

Научете повече за нея и нейното творчество тук: www.danielanasteva.com

 

На този уебинар добре дошъл е всеки, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за това.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

Наталия Накова

♥ ♥ ♥

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен терапевт и консултант по личностно развитие

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

* Високо квалифициран емпат

Детайли

Дата:
януари 31, 2021
Час:
2:30 pm - 5:30 pm
Стойност:
виж в събитието