Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Енергиен Детокс и преместване в новото обединено поле с Наталия Накова

март 28, 2021 @ 2:30 pm - 5:30 pm

терапевтичен дълбокотрансформиращ уебинар

28 март, неделя в 14:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

Времетраене: 3 часа

Цена ранно записване до 18 март – 40 лева

Цена от 19 март до 23 март – 50 лева

Цена от 24 март – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Какво ще правим на този уебинар:

Ще направим енергиен детокс на себе си и живота си и ще се свържем с новата енергия на земята.

Енергиен детокстова означава да освободим от себе си негативна енергия, натрупана в нас от наши трудни и болезнени преживявания. Да се освободим от вина, страхове, емоционални тавми и болка от отхвърляне, изоставяне, предателство, унижение, несправедливост, стари модели на мислене и убеждения, ниско самочувствие, липса на вяра в себе си, несигурност, комплекси за малоценност и още от това.

Важно: Ще направи и специална авторска техника са енергийно освобождаване на това, което вече не ви е нужно да носите като товар.

 

Ще се свържем и с новата енергия на земятановото обединено поле на земята – ще го направим чрез специална авторска медитативна техника.

Какво ще получите от това:

Това ще ни даде възможност да почувстваме и осъзнаем, че не сме сами, че има и други хора като нас, които вече са там, вече живеят в новото обединено поле. Ще осъзнаем, че можем да живеем хармоничен и балансиран живот, изпълнен с любов, радост, лекота, подобни на нас хора и ще можем да осъзнаем, че можем да изградим за себе си нова реалност, нови приятелства, живот в добра и любяща среда. Ще видим нови перспективи за себе си, нови потенциали на реализация и живот. Ново отношение към себе си, нашите близки, любими хора и нашето минало.

 

И всичко това ще направим, за да се почувстваме по-добре, да усетим лекота, да сме здрави, да живеем живота си в хармония, любов и радост. И да се радваме на хармонични взаимоотношения с нашите любими, приятели, родители, колеги.

 

Заповядайте, ще бъде едно вълнуващо преживяване, изпълнено с много, освобождавания, осъзнавания за себе си и живота си, лекота, усмивки, яснота, конкретни насоки и много светлина, която ще озари пътя ви и сърцата ви.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 28 март

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

!!! Като един чудесен завършек на нашата среща в последните 10 мунути, ще имаме специално включване на младата талантлива композиторка и пианистка Даниела Настева. Тя ще композира за всички нас, на живо от своя дом на своето пиано, изразено в музика, посланието на светлината, което всички ние ще съдадем по време на лечебната ни среща. канализирана музика на душата на живо за всички нас!

Нейните творби са уникални и лечебни. Докосват душата на човека и лекуват сърцето. Научете повече за нея и нейното творчество тук: www.danielanasteva.com

 

На този уебинар добре дошъл всеки от вас, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: див портокал, пачули, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

 

 

Детайли

Дата:
март 28, 2021
Час:
2:30 pm - 5:30 pm