Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Женската благословия с Наталия Накова

март 7, 2021 @ 2:30 pm - 3:30 pm

Безплатно

безплатен уебинар само за жени

Дата: 7 март, неделя в 14:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

Времетраене: 1 час

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

(за да участвате, регистрацията е задължителна)

За контакт:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

От древни времена жената носи дарба, сила и благословия.

Каква е благословията, която носи жената. Какво означава това за теб и как може да ти служи.

На тази среща ще говорим за всичко това и също така ще събудим радостта и знанието за тайнството и силата, които притежава жената.

Новите знания, радостта и изобилието на любов събудени във вашата сърцевина, ще ви помогне да подобрите или разгърнете вашите взаимоотношения със самите себе си и с любимите ви хора.

Ще активира вашия потенциал да срещнете подходящ партньор, там където това е желано.

 

По време на нашата среща:

– ще научите нови неща за себе си и вашата женска природа,

– ще осъзнаете по-дълбоко и ще се свържете със своята женска сила;

– ще получите важни лични осъзнавания;

– ще събудите радостта и знанието за тайнството на вашата женска същност и благословията, която притежавате.

– ще постигнете състояние на вътрешен мир, хармония и баланс.

 

Този вид медитативна и практическа работа се отличава с това, че няма предварителна подготовка. Всяка среща е уникална. Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие. Това е животворна енергия на жив живот, жива светлина и жива любов, идващи директно от сърцевината на Източника.

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
март 7, 2021
Час:
2:30 pm - 3:30 pm
Стойност:
Безплатно

Място

online