Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„Женски свещен кръг от светлина и любов“

декември 12, 2021 @ 2:00 pm - 4:30 pm

Лечебна, изцеляваща, балансираща и хармонизираща женска практика.

Автор и водещ: Наталия Накова

Дата: 12.12.2021, неделя  в 14:00 – 16:30ч

Линк за регистация: http://bit.ly/39v0IPw

(за участие, регистрацията е задължителна)

Забележка: При регистрацията е много важно да изпишете правилно вашият имейл за връзка, за да можете да получите персонален линк и код за достъп до виртуалната зала. Имейлът с линк и персонален код за достъп ще получите в петък 10.12.до края на деня.

Цена: до 5 декември – 50 лева

Цена: от 6 декември до 9 декември – 60 лева

Цена: от 10 декември – 70 лева

По-долу са описани начините на плащане

Практиката е само за жени

 

Свещеният женски кръг от светлина и любов е моя авторска целебна техника, която ще ви даде сила и лечение, подкрепа, лекота и много светлина и любов.

Ще видите и почувствате колко силно подкрепяща е работата в свещен женски светлинен кръг.

Ще градим любов и ще се лекуваме телата и живота си със светлина и чисто намерение.

И всяка участничка ще получи лечение, лекота, светлинна и човешка любяща подкрепа. И ще почувства и осъзнае колко е силна и важна подкрепата в група в името на живота, любовта, светлината и свободата.   

 

Положителните ефекти на тази женска практика са многобройни.

Вашето участие в тази специална лечебна практика, ще ви помогне да излекувате раните си, да встъпите в своята женска сила, да осъзнаете и започнете да ползвате вашите лични лечителски способности, които при всяка жена се проявяват по различен начин.

Всяка жена ще може да усети могъщата лечебна сила и подкрепа на светлинния свещен женски кръг.

Навремето са го наричали тайнство, което е било възможно за малцина.

Сега е въпрос на личен избор за постигане на разгърнато съзнание, високовибрационна честота, чисто сърце и чисти намерения.

Ела и се включи в тази специална лечебна среща.

 

В процеса на работа всяка участничка ще получи:

1. Инфомация за свои тежки минали преживявания, които са заключили женската и сила (ако има такива).

2. Отключване на своята женска жизнена енергия и сила.

3. Активиране на женския лечебен животворен поток в жената.

4. Лечебна енергия и светлинно лечение – авторска методика на Наталия Накова

5. Ще се научите как да подсилвате и лекувате себе си.

 

Ще направим и следните авторски медитативни техники:

1. Специална медитативна техника за разграждане на болка, разбито сърце, загуба, скръб;

2. Медитативна техника за приемане на женското тяло и интегриране на свещената женска лечебна сила;

3. Активиране и работа в свещения женски кръг от светлина и любов – лечебно свещено пространство създадено и поддържано от божествената женска енергия/Divine Feminine и Наталия Накова, която работи в тясно партньорство с лечебната божествена женска енергия на източника.

4. Лечебна енергия и светлинно лечение.

 

Което ще ви даде:

1. По-дълбоко осъзнаване, свързване и проява на вашата лична женска лечебна сила;

2. Важни лични осъзнавания и изцеление;

3. Трайно състояние на хармония и мир със себе си;

4. Силно чувство на връзка и трайно усещане на мир в тялото;

5. Подобряване и/или разгръщане на важните за вас взаимоотношения;

6. Грижа и подкрепа на себе си и за вашите любими хора.

7. Създаване на подходящи нови приятелства, проекти и партньорства.

 

Сега повече от всякога имаме нужда да изцелим сърцето, тялото, емоциите, живота си, човечеството и нашата планета.

Чрез женския свещен кръг от светлина и любов, ще изцелим сърцата и телата си. Ще изцелим и освободим болка, наше тежко минало и боленени раздели,  ще работим да повишим вибрацията си до ниво да се чувстваме добре и да живеем в мир и хармония, въпреки трудния период през който преминава цялото човечество.

Силно вярвам, че всяка една от нас може да активира вътрешната си сила, да извади от дълбините на сърцето си могъщото знание, което носи и да започне да ползва лечебните си способности за себе си и за любимите си хора.

Нашите женски тела и енегийна система са устроени така, че те могат да излъчват лечебна енергия за нас самите.

Нашата женска сърцевина и сила са вътре в нас и ние можем да ги събудим.

Нашата женска сърцевина е свещено място вътре в нас, пазено и закриляно е от самия източник.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 12 декември + трите имена

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

Във виртуалната зала, вие ще виждате само мен. Ще можете да коментирате и да задавате вашите въпроси писмено в общия чат на залата.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, див портокал, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

***За Наталия

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и мотиватор в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Като специалист и висококвалифициран емпатичен лечител, тя изследва и енергийната динамиката на всички видове човешки взаимоотношения. В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и връзки, които играят важна роля в живота ни.

Това са нашите семейства – деца, родители, роднини; нашите приятели; нашите любовни отношения; нашето здраве; нашите професионални отношения; нашите социални кръгове и обществото като цяло.

Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парчета от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически, емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпат, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено наранено сърце, защо и от къде идват, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Тя ще ви покаже и невидимите енергийни свързаности и възелчета в живота ви и как те могат да бъдат развързани и енергията ви освободена.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве, енергийна свобода и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Наталия е автор на лечебни медитативни техники за емоционална и енергийна свобода. Провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 150 авторски семинари, над 150 авторски лечебни медитативни техники и над 350 лични консултации.

 

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт, автор и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпатичен лечител

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
декември 12, 2021
Час:
2:00 pm - 4:30 pm