Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Живот с 5-измерно съзнание – как да направим прехода – светлинно лечение

януари 30 @ 2:00 pm - 4:30 pm

Светлинно лечение, конкретни стъпки и методика за осъществяване на прехода

Дата: 30 януари, 2022, неделя  14:00 – 16:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

Цена до 23 януари: 50 лева

Цена от 24 до 27 януари: 60 лева

Цена от 28 януари:  70 лева

Линк за регистрация: http://bit.ly/39v0IPw

(по долу са описани начините на плащане)

 

Живот с 5-измерно съзнание, как да направим прехода и светлинно лечение – представям ви това лечебно събитие с голямо уважение към личния път на всеки един от вас и ви предлагам съзнателна и резултатна работа за осъществяване на прехода.

Ще работим за разгръщането на нашето съзнание и да се преместим и установим в новата високочестотна парадигма на земята.

 

Как да постигнем това, как да се установим и поддържаме живот в новата високочестотна реалност на земята?

Преходът е много личен и индивидуален процес и всеки от нас извървява своя уникален път за да го осъществи. Затова тук ще намерите отговори, напътствия, работещи интрументи, лечебни практики и най-вече знание как да интегрирате новата високочестотна вибрация.

 

Това са основните точки, по които ще работим:

1. Важна информация за ситуацията, в която се намираме в момента като личности, избори, среда, група, общност, колективно човешко съзнание.

2. Живот в новоизмерната реалност – защо това е преход и какво означава това – факти, информация и специфики на процеса;

3. Светлинно лечение – мощен лечебен сеанс за цялата група;

4. Как да се превърнеш в емоционално, физически и психически стабилен човек – ключови насоки, инструменти и методи за работа;

5. Подготовка, физическа и енергийна работа за разгръщане на съзнанието;

6. Създаване на настройките за преместване;

7. Създаване на лични инструменти за преместване;

8. Конкретни стъпки за осъществяване на преместването;

9. Препоръки, напътствия, енергийно подсилване и конкретни насоки;

10. Време за въпроси/отговори;

Включена е също:

1.Лечебна медитативна техника за освобождаване от страхове и остарели разбирания и убеждения.

 

Стани и ти част от това полезно, подкрепящо и лечебно преживяване.

 

Ще се радвам да ви посрещна в моето светлинно лечебно пространство.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие, след което ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 30 януари + трите имена

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

Във виртуалната зала, вие ще виждате само мен. Ще можете да коментирате и да задавате вашите въпроси писмено в общия чат на залата.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, див портокал, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

***За Наталия

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и мотиватор в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Като специалист тя изследва и енергийната динамиката на всички видове човешки взаимоотношения. В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях. Като висококвалифициран емпатичен лечител, тя предоставя високовибрaционно светлинно лечение.

 

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и връзки, които играят важна роля в живота ни.

Това са нашите семейства – деца, родители, роднини; нашите приятели; нашите любовни отношения; нашето здраве; нашите професионални отношения; нашите социални кръгове и обществото като цяло.

Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парчета от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически, емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпат, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено наранено сърце, защо и от къде идват, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Тя ще ви покаже и невидимите енергийни свързаности и възелчета в живота ви и как те могат да бъдат развързани и енергията ви освободена.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве, енергийна свобода и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Наталия е автор на лечебни медитативни техники за емоционална и енергийна свобода. Провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 200 авторски семинари, над 250 авторски лечебни медитативни техники и над 350 лични консултации.

 

 

Наталия Накова

* Високо квалифициран емпатичен лечител

* Холистичен трансформиращ терапевт и треньор по личностно развитие

* Автор и създател на техники за личностно развитие, енергийна и емоционална свобода

* Изследовател на енергийната психология и динамика на всички видове човешки взаимоотношения

* Трансперсонален консултант

* 5D Life Coach

 

 

 

Детайли

Дата:
януари 30
Час:
2:00 pm - 4:30 pm

Място

online