Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Захранване и подсилване на тялото със светлина и енергия

декември 13, 2020 @ 2:30 pm - 5:30 pm

35лв

Заповядайте на тази много важна и лечебна среща

Тема: „Захранване и подсилване на тялото със светлина и енергия“

Автор и водещ: Наталия Накова

13 декември, неделя в 14:30 часа

Уебинар

 

Ние сме създадени да бъдем независим източник на енергия и сила за себе си на земята, а все още са малко хората, които знаят и осъзнават тази своя способност.

Ние сме устроени и можем да създаваме енергия за себе си и това е лечебна сила и знание, което е кодирано в нашето ДНК. Ние сме генератори за енергия и сила.

Осъзнати за това ние ще можем да живеем пълноценно, защото знаем как и ще можем да създаваме и генерираме енергия съзнателно и непрекъснато.

И колкото повече тя извира от теб, толкова повече силата ти да я генерираш ще се увеличава.

Това е много важно умение, което ние можем да развием, за да живеем по-добре, да сме здрави, да сме по-стабилни и да сме полезни на себе си и подрепа за нашите любими хора.

 

Поставям тази тема, за да може това знание да достигне до повече хора и всеки, който е готов, да може да се включи и да открие начините, по които може да направи това за себе си, начините, по които може да създава енергия за себе си.

 

Основни ключови точки, по които ще работим на уебинара:

1. Ти си независим източник на енергия и сила – какво означава това и как се проявява в теб;

2. Ти си генератор за енергия и сила – какво означва това и как се проявява в теб

3. Ти можеш да създаваш енергия за себе си – как става и как се проявява в теб

4. Специални практически енергийни упражнения за създаване на енергия в себе си.

5. Специална авторска техника за трансформиране и овладяване на страх и паника

6. Преместване и установяване в 5 измерно обединено поле – авторска медитативна техника

 

Ти си независим източник на енергия и сила. Ти можеш да създаваш енергия за себе си.

Ела, за да разбереш как да го правиш.

Запиши се сега.

Поради трудното време, в което живеем, цената на уебинара е намалена с 50 %.

Ще активирате нови свои умения. Ще получите голяма лекота, а също така важна, ясна, точна и конкретна информация, ясни насоки и работещи инструменти.

 

Това е нов начин да бъдеш, тълкуваш и разбираш живота. С нови методи за живот в 5 Измерно съзнание/новата парадигма/новата земя.

 

Дата: 13 декември, неделя

Час: 14:30 – 17:30

Място: Уебинар

Цена: 35 лева (редовна цена 70 лв – 50% отстъпка = 35 лева)

Заявете участие на: e-mail: contact@natalianakova.com ; като съобщение на моята страница, Месинджър

Телефон за контакт: 0886 734 859

 

!!!Моля уведомете ме писмено или по телефон, когато направите плащането или че ще направите плащане.

След направеното плащане ще получите персонален линк и код за достъп до виртуалната зала на уебинара.

 

Начини на плащане:

 

1.По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 13 декември

 

2. Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Заповядайте, присъединете се към мен на този уебинар, където със конкретни методи, ще се научите: как да оставате в силата си и как да създавате собствена енергия за себе си.

И чрез осъзнаване и прилагане на вибрационното подравняване (авторско умение) и съпътстващите го процеси, ние ще интегрираме още от силата си.

 

Всяка среща е уникална.

Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие.

Свещено пространство от животворна енергия на жив живот, жива светлина и жива любов, идващи директно от сърцевината на Източника.

 

Важно!!! Като един чудесен завършек на нашата среща, последните 10 минути на нашата среща, ще имаме специално включване на младата талантлива композиторка и пианистка Даниела Настева – www.danielanasteva.com . Тя ще композира за нас, на живо от своя дом в Пловдив на своето пиано, изразено в музика посланието на любовта и светлината, което всички ние ще съдадем по време на лечебната ни среща. Канализирана музика на душата на живо за участниците! Нейните творби са уникални, лечебни и незабравими. Докосват душата на човека и лекуват сърцата. След уебинара, всеки участник ще получи качествен запис на музиката. Даниела провежда лични музикални сесии и създава персонална авторска музика за вас. За да поръчате вашата музика: daniellanasteva@gmail.com , Прочете повече на нейния уебсайт.

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

1. e-mail: contact@natalianakova.com

2. като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

3. в месинджър или

4. на телефон: 0886 734 859

 

***За Наталия

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

Наталия Накова

* Холистичен терапевт и консултант по личностно развитие

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

* Високо квалифициран емпат

Детайли

Дата:
декември 13, 2020
Час:
2:30 pm - 5:30 pm
Стойност:
35лв

Място

online