Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Изцеляване и възстановяване на връзката с бащата

юли 11, 2021 @ 2:30 pm - 5:00 pm

Трансформиращ лечебен уебинар

Автор и водещ: Наталия Накова

11 юли, неделя в 14:30 часа

Времетраене: 2:30ч

Цена ранно записване до  4 юли  – 40 лева

Цена от 5 юли до 8 юли  – 50 лева

Цена от 9 юли – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

 

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Обещах ви да направя уебинар за изцеляване връзката с бащата.

И сега с радост ви каня на него!

 

Връзката с бащата е от ключова важност за всеки човек.  

Когато тази връзка е здрава и стабилна ние растем стабилни, уверени, спокойни. Усещаме бащината защита и подкрепа и с лекота създаваме, превръщаме се в успешни хора, стъпили здраво на земята.

Когато връзката с нашия баща не е била изградена, когато бащата е липсвал, или не се е занимавал с нас като малки, когато бащата е бил агресивен, или е бил част от семейството ни, но не е присъствал активно в живота ни от деца, това повлиява много нашия живот.

Много често това се проявава при нас като несигурност, неувереност, чувство за липса на опора под краката ни, ниско самочувстие, лиспа на самоуважение, трудност да изграждаме здравословни граници, липса на жизненост, липса на сила и постоянство и т.н.

На този семинар ще работим за освобождаването ни от несъзнавани и съзнавани травми свързани с връзката, взаимоотношенията и енергийния обмен с нашия баща на съзнавано и несъзнавано ниво.

Да осъзнаем, да простим на себе си, да простим и да поискаме прошка също ще бъдат част от терапевтичната ни работа по време на този уебинар.

 

Ще направим и специални авторски техники:

1. За освобождаване на убеждения, вярвания, съзнавани и несъзнавани травми свързани с нашия баща.

2. Изграждане на пълноценна енергийна връзка с бащата и получаване на благословия и подкрепа от нашия баща.

 

Този семинар е много подходящ за всеки един човек, който иска да излекува липсите и травмите си свързани с бащата и да възстанови своята връзка с баща си, без значение дали той е на земята или е преминал от другата страна на завесата.

 

Какво ще получите:

– изцеляването на връзката с бащата, значително ще подобри вашия живот;

– ще станете по-уверени, стабилни, спокойни;

– ще подобрите живота и самочувствието си;

– ще бъдете по-успешни в живота;

– с много по-голяма лекота ще изграждате здравословни граници;

– ще освободите един огромен товар, който дори и не сте подозирали, че носите;

– важните за вас взаимоотношения ще се преобразят;

– ще общувате с лекота,

– ще се усмихвате повече

– и много ще ви олекне.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 11 юли

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

На този уебинар добре дошъл всеки от вас, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: див портокал, пачули, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

*Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
юли 11, 2021
Час:
2:30 pm - 5:00 pm

Място

online