Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

“Изцеляване на връзката с братя и сестри и получаване на тяхната благословия“

септември 12, 2021 @ 2:30 pm - 5:00 pm

трансформиращ лечебен уебинар

Автор и водещ: Наталия Накова

12 септември, неделя в 14:30 часа

Времетраене: 2:30ч

 

Цена ранно записване до 3 септември – 40 лева

Цена от 4 септември до 9 септември – 50 лева

Цена от 10 септември – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

 

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Този уебинар е за всеки човек, който има или е имал трудни взаимоотношения със свои брат/сестра, братя/сестри.

Това е много болезнена и трудна тема за много хора. От опит знам, колко дълбоки са корените на тези неразбирателства и колко важно е да бъдат излекувани насъбралата се негативна енергия, тежки думи и постъпки, неизречени думи и емоции, и да бъдат освободени веднъж завинаги.

 

Това е моя авторска лечебна програма, която ви дава възможност да се освободите от тежестта и бремето на тези тежки енергии, да продължите и  да заживеете живота си пълноценно.

Най-ценното в тази лечебна среща е, че съм създала метод и техника, с която е възможно да се освободите от този товар, да получите братската/сестринската благословия, да се балансирате и да се „излекувате“, дори и отсрещната страна да не желае контакт и диалог с вас. Този лечебен метод е приложим също така и за случаите, когато те вече не са на земята в тела.

 

Тази трансформираща среща, ще ви помогне да осъзнате динамиката на тези отношения, защо те са така трудни, откъде идват трудностите и тежките енергии в на пръв поглед толкова близки по род същества.

Ще се подобрят и хармонират взаимоотношенията с вашите брат/сестра, братя/сестри, а там където това е възможно ще се изгради искрена сърдечна взаимност.  И най-вече ще получите възможността да се освободите от тежкия товар и бреме на неразрешими по земен начин противоречия и несъответсвия и ще получите благословия за здраве и благоденствие от вашите брат/сестра, братя/сестри.

 

Ще работя индивидуално с всеки от вас, там където е необходимо.

Също така, ще получите много отговори, яснота и практически насоки.

Ще имате възможност да задавате вашите въпроси и да получите конкретен отговор.

 

Ще направим две мои авторски лечебни медитативни техники:

1. За освобождаване от тежки енергийни и емоционални свързаности и блокажи с братя/сестри, което ще отключи за вас енергията на вашето благоденствие и късмета. Изцеляване от болка, тежки думи и постъпки.

2. Активиране и свързване с животворния поток и свещения извор на вашето благоденствие, късмет и лична сила. Получаване на благословия за здраве и благоденствие от брат/сестра, братя/сестри.

 

Добре дошъл е всеки от вас, който:

– желае да се освободи от енергийния товар на трудните взаимоотношения с брат/сестра;

– да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си;

– осъзнава, че за да направи това е необходимо лично да се погрижи съзнателно за себе си.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 12 септември

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, див портокал, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 9 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

*Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

 

 

 

Детайли

Дата:
септември 12, 2021
Час:
2:30 pm - 5:00 pm

Място

online