Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„Изцеляване на връзката с майката и освобождаване на съзнавани и несъзнавани травми“ Терапевтичен лечебен уебинар

май 16, 2021 @ 2:30 pm - 5:30 pm

Автор и водещ: Наталия Накова

16 май, неделя в 14:30 часа

Времетраене: 3 часа

Цена ранно записване до 6 май – 40 лева

Цена от 7 май до 12 май – 50 лева

Цена от 13 май – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Връзката с майката е фундаментална за всеки един човек. Те определя до голяма степен (да не кажа изцяло) нашето емоционално, физическо и ментално здраве. Също така определя и нашето благоденствие и способността ни да живеем пълноценно, да сме успешни и да се радваме на живота.

Няма нещо свързано с нашето добруване, което да не зависи от нашата връзка с майката в най-ранна възраст.

Когато тази връзка не е била пълноценна, това се отразява на живота ни.

 

Какво означава непълноценна връзка? – Ако нашата майка е имала трудно детство и труден живот, травми като дете или жена, ако е изоставена от мъжа си, ако между двамата няма любов и хармония, ако родителите на мъжа не я приемат и не я искат и т.н., то всикчи това се отпечатва в нейното енергийно поле и се предава на детето още в утробата и при раждането му. Детето взаимства от нея нейното затворено сърце, нейната болка, нейните програми, състояния, убеждения, емоции.

 

На този семинар ще работим за освобождаването ни от несъзнавани и съзнавани травми свързани с връзката, взаимоотношенията и обмена с нашата майка на съзнавано и несъзнавано ниво.

Не всеки осъзнава, колко е важно състоянието на майката по време на бременноста и, колко е важно нейното емоционално състояние и какво тя преживява по време на бременността, раждането и при отглеждането на детето. Всяко нещо се отразява на детето и то поема несъзнателно състоянията на майката, като свои собствени убеждения и вярвания.

Ако майката е имала трудно детство, труден живот, защото е била изоставена или необичана или нещо друго и така от болката е затворила сърцето си, детето поема тези състояния от нея още при раждането. Те стават негови собствени несъзнавани вярвания и убеждения, и в последствие се превръщат в негов начин на разбиране на живота и начин на живот.

Тогава и животът на детето става труден, то също трудно се отваря за любовта и за пълноценни взаимоотношения и много често вътрешно е изпълнено с усещания, които не знае от къде идват и защо са в него.

 

За нас е важно да осъзнаем тези модели, убеждения и емоционални състояния в живота си и да се освободим от тях, за да подобрим живота си. Това ще ви помогне да освободите несъзнавани тежести,  емоционални блокажи, ще можете да отворите отново сърцето си за живота и любовта.

За нас е важно да се освободим от емоционалния товар и да прекъснем кармичния цикъл на повторяемост

Съзнателната работа ще ви даде възможност да помогнете на себе си и да облекчите децата си, ако имате такива или ако ще имате такива. Тази положителна промяна ще се предаде и на другите членове на вашето семейство.

 

!!! И още нещо, което е фундаментално за всеки един човек:

Ние се нуждаем и от благословията на нашата майка! И без значение дали тя е тук на земята или вече е премината отвъд завесата, ние можем да я получим от нея. Тя може да ни я даде!

 

Ще направим и специални авторски техники:

1. За освобождаване на убеждения, вярвания, съзнавани и несъзнавани травми свързани с нашата майка.

2. Изграждане на пълноценна връзка с майката.

3. Получаване на Благословията на нашата майка.

 

Този семинар е много подходящ за всеки един човек и също така и за бъдещи майки и майки на деца на всякаква възраст. Така ще станете осъзнати за това, как да не предавате на децата си своите емоционлани товари и тежести и как да прекъснете цикъла на предаването им.

 

Какво ще получите:

– тази ваша личностна промяна, значително ще подобри вашия живот,

– ще освободите един огромен товар, който дори и не сте подозирали, че носите,

– важните за вас взаимоотношения ще се преобразят,

– връзката с децата ви ще се подобри,

– ще общувате с лекота,

– ще се усмихвате повече

– и много ще ви олекне.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 16 май

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

На този уебинар добре дошъл всеки от вас, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: див портокал, пачули, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

*Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

 

Детайли

Дата:
май 16, 2021
Час:
2:30 pm - 5:30 pm

Място

online