Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Как да обичам себе си. Живот в енергията на Любовта

юни 27, 2021 @ 2:30 pm - 5:00 pm

Лечебен терапевтичен уебинар

Автор и водещ: Наталия Накова

Дата: 27 юни, неделя в 14:30 часа

 

Цена за ранно записване до 19 юни – 40 лева

Цена от 2 юни до 23 юни – 50 лева

Цена от 24 юни – 70 лева

Линк към събитието:

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859;

е-mail: contact@natalianakova.com

или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Отвсякъде чуваме, „обичай повече себе си“, „научи се, да се обичаш“, „когато заобичаш себе си, животът ти ще се промени“, „ако искаш да оправиш този твой проблем, почни да обичаш себе си“, „ако искаш да си успешен, обичай себе си“, „обичай себе си, за да срещнеш любовта“, „обичай себе си, за да си здрав“, „обичай себе си, за да си щастлив“, „обичай себе си, за да живееш в мир със себе си“,  и още и още от това. Познато ви е нали?

И да, всеки знае колко важно е да обичаме себе си, но откъде да започнем, как да го направим, как да се научим да обичаме себе си?  Никой не ни е учил на това, и никой не ни е казвал как точно да го направим.

 

Ето основните въпроси, по които ще развием тази важна тема:

Какво точно представлява любовта и любовта към себе си?

Каква е разликата между любов и егоизъм?

Как да обичаме себе си?

Как да се научим да обичаме себе си?

Откъде да започнем?

Какво да направим?

Как да познаем любовта и да я събудим в себе си и към себе си?

Защо се казва, че ако не обичаш себе си, ти не би могъл да дадеш любов на друг човек?

Как да усвоим и приложим това занание за любовта и наистна да изпитаме, да почувстваме любов към себе си?

Как да зародим любовта в себе си, как да я активираме?

Защо любовта е чувство а не емоция, как се различава чувството от емоцията?

Как да изразяваме любовта към нас самите?

Какво е чувството да обичаш себе си?

Защо когато намериш любовта към себе си, ти си намерил Бог?

Как да обичаме себе си всеки ден, без значение какво се случва?

Живот в енергията на Любовта.

 

Ще направим и три авторски медитативни техники:

1. Освбождаване от стари разбирания, убеждения и вярвания за себе си и любовта.

2. Свързване с вътрешното дете и изцеляване на самотата, емоционална болка и липса на любов

3. Свързване със и активиране на потока на любовта вътре в нас, в нашите сърца и нашите клетки.

 

Това ще бъде много специална терапевтична среща.

Всеки участник ще получи яснота, отговори на всички тези въпроси, конкретни насоки, ясна посока и най-вече ще отнесе със себе си знанието за любовта и как да обича себе си. С простички и лесни стъпки за всеки ден.

Още по време на нашата среща вие ще започнете да усещате лечебните резултати от практиката.

 

Знанието за това как да обичаме себе си, ще ви направи уверени, балансирани, спокойни, ведри, ще събуди във вас чиста радост и едно дълбоко разбиране, уважение и толерантност към себе си и другите.

Ще ви научи как да бъдете себе си и ще усетите какво щастие е това. Ще ви помогне да живеете живота си много по-пълноценно и да подобрите качеството на важните за вас взаимооношения.

 

Заповядайте, станете част от тази лечебна пртактика.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 27 юни

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

(за успешно заплащане с револют е необходимо за напишете телефонния номер заедно с кода на страната +359)

 

На този уебинар добре дошъл всеки от вас, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: див портокал, пачули, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

*Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
юни 27, 2021
Час:
2:30 pm - 5:00 pm

Място

online