Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Медитативна лечебна среща с Наталия Накова

май 15 @ 2:00 pm - 3:00 pm

Дата: 15 май, неделя

Място: ОНЛАЙН/ZOOM

Час: от 14:00 часа

Цена: 35 лева

Линк за регистрация: http://bit.ly/39v0IPw

(по долу са описани начините на плащане)

За контакт: contact@natalianakova.com , тел: 0886 734 859

 

Това ще бъде лечебна медитативна среща – светлинно лечение с Божествената Женска Енергия.

Ще лекуваме тялото, сърцето и душата.

Ще разберете и усетите, че изцелението е реално и дава облекчение и резултати още на момента. И ще получите едно ново знание за това как можете да изцелявате себе си със светлина. Ще се освободите от болежки, страхове и емоционална болка, които сте натрупвали с времето.

Това ще ви помогне да постигнете трайно състояние на баланс и хармония. Ще се почувствате добре, леки, жизнени, енергични и най-вече изпълнени с вътрешен мир и спокойствие, въпреки трудното време, в което живеем.

 

!!Прилагам отзиви от лечебни мои срещи и събития по-долу.

 

Работата на Наталия Накова и нейните авторски терапевтични методи вече са известни със своята изцеляваща сила. Това е мощен „инструмент“, който помага на хората да изцелят сърцето, тялото и живота си и да си спомнят любовта в себе си. Лечебната енергия, с която тя работи е проява на Божествената Женска Енергия. Наталия провежда групови и индивидуални лечебни срещи и семинари.

 

Всеки участник ще може да възнамери за себе си, от дълбините на своята сърцевина, здраве, енергийна и емоционална свобода, вътрешен мир, баланс, благодат и материална проява на своето предназначение.

 

Тези групови терапевтични срещи се отличават с това, че не са предварително подготвени. Те се случват на живо и се раждат от енергията на присъстващите.

 

Всеки, който се включи, ще получави полезна информация и отговори, спонтанно разграждане на блокажи, лечение, лични осъзнавания за това кои сме и защо сме тук и трайно състояние на хармония и мир в себе си.

 

По време на тези срещи всеки присъстващ:

– изцелява тялото и живота си;

– се свързва по-дълбоко със своята лична сила;

– изцелява сърцето си и се отваря за любовта;

– получава полезна информация и отговори;

– спонтанно се разграждат блокажи, страхове и кармични свързаности;

– стига се до ключови лични осъзнавания и лекота;

– постига се трайно състояние на хармония и мир със себе си;

– силно чувство на връзка и трайно усещане на мир в тялото;

– освобождаване на емоционални модели, остарели вярвания и енергийни блокажи.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие, след което ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в уебинар 15 май + трите имена

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

За контакт: contact@natalianakova.com , тел: 0886 734 859

 

Този вид светлинна работа се отличава с това, че няма предварително подготовка и зададена методика, която се следва. Всяка среща е уникална. Наталия създава и поддържа едно свещено лечебно пространство, където всичко се случва в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие.

 

Станете част от това полезно, подкрепящо и лечебно преживяване.

 

ОТЗИВИ:

„Лечението на Наталия е най-мощното и огромно „чудо“, което ми се е случвало. Невероятна е скоростта с която действа. Сякаш е мигновено… Сякаш минути след първия сеанс усетих огромна промяна, както на психо-емоционално, така и на физическо ниво. Различно се чувствах и различно мислех. Невероятно усещане за промяна и ново състояние на свобода и лекота.Това което се случи с мен си беше чудо. Продължавам със сеансите и процеса на изцеление продължава. След всеки си чувствам все по-добре и по-добре.

Благодарна съм от сърце и душа.“

Мая Тодорова

 

„Обожавам лечението със Светлина, което Наталия прави. Действа ми толкова освобождаващо! Тялото ми чувства лекота и сякаш сърцето ми пее. Действа на всички нива- тяло, ум, емоции, енергия. Това е едно цялостно лечение и действа осезаемо. Невероятно е!“ Даниела Настева

 

„Светлинното лечение на Наталия е наистина ефективно и работещо средство за възстановяване. Аз го изпитах индиректно, докато Наталия работеше за лечението на моята майка. Тя беше паданала и имаше много тежки натъртвания и счупване на ключицата, освен това беше паднала духом. А аз наблюдавах нейното възстановяване и положителна промяна, сесия след сесия. Майка ми самата сподели колко по-добре и различно се чувства сега от преди.

Препоръчвам го от сърце на всеки!“

Даниела Димитрова

 

Всяка среща с Наталия е лечебна, независимо от темата на проблема дали е емоционален, духовен или физически. По време на сесията, която протича с естествена лекота, се осъзнават корените на травмата. А след светлинното лечение се чувствам освободена, умиротворена, спокойна, спокойна и лека, сякаш проблема се е стопил, разтоварила тежестта на бремето, което съм носила цял живот.

Усещането е униклано и трайно и прекрасно, все едно че летя. Благодаря ти от сърце, Наталия.

Даниела Донинска

 

„Освобождаването беше голямо, много плаках, олекна ми доста. Светлинното лечението е вълшебно! Благодаря ти от сърце, Наталия!

Очаквам с нетърпение лечебните ни срещи.“

Даниела Миткова

 

Ще се радвам да ви посрещна в моето свещено светлинно лечебно пространство.

 

Очаквам ви с любов,

 

Наталия

 

***Наталия Накова е интуитивен лечител и холистичен трансформиращ терапевт в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Тя е разработила уникална авторска система от терапевтични инструменти, която работи едновременно с тялото, емоциите, ума, духа и подсъзнанието и дава ефективни и трайни резултати. Нейният подход е цялостен и индивидуален. Тя определя откъде точно идва корена на вашия проблем и ви дава решения и конкретни насоки дори там, където е изглеждало, че няма такива.

От години Наталия разучава също трансперсоналната и енергийна психодинамиката на всички видове човешки взаимоотношения, и в резултат на дългогодишния си опит, тя би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и взаимооношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парченца от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

Нейният трансперсонален авторски метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически и емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Като висококвалифициран интуитивен лечител, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите, вижда енергийните свързаности и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено сърце, защо и от къде идват тези травми, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Вследствие дългогодишната си работа със своите клиенти, Наталия е разработила и много ефективен авторски метод на светлинно лечение.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и вътрешна сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, нашето благоденствие, здраве и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Детайли

Дата:
май 15
Час:
2:00 pm - 3:00 pm

Място

online