Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Медитативна среща с Наталия Накова в Стара Загора

март 25 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Дата: 25 март, петък

Място: Йога център  Шакти при Труфчето

Час: от 18 часа

Цена: 25 лева

За контакт и записване: Боряна Узунова тел: 0877 321 069

Труфка. тел: 088 8403770

Наталия, тел: 0886 734 859

 

Това ще бъде лечебна медитативна среща – светлинно изцеление с божествената женска енергия.

Ще лекуваме тялото, сърцето и душата.

Ще разберете и усетите, че изцелението е реално и дава облекчение и резултати още на момента. И ще получите едно ново знание за това как можете да изцелявате себе си със светлина. Ще се освободите от болежки, страхове и емоционална болка, които сте натрупвали с времето.

 

Това ще ви помогне да постигнете трайно състояние на баланс и хармония. Ще се почувствате добре, леки, жизнени, енергични и най-вече изпълнени с вътрешен мир и спокойствие, въпреки трудното време, в което живеем.

 

Работата на Наталия Накова и нейните авторски терапевтични методи вече са известни със своята изцеляваща сила.

Това е мощен „инструмент“, който помага на хората да изцелят сърцето, тялото и живота си и да си спомнят любовта в себе си.

Всеки участник ще може да възнамери от дълбините на своята сърцевина енергийна свобода, вътрешен мир, благодат и материална проява на своето предназначение.

 

Тези групови терапевтични срещи се отличават с това, че не са предварително подготвени. Те се случват на живо и се раждат от енергията на присъстващите.

Всеки участник получава полезна информация и отговори, спонтанно разграждане на блокажи, лични осъзнавания за това кои сме и защо сме тук и трайно състояние на хармония и мир в себе си.

 

По време на тези срещи всеки присъстващ:

– се свързва по-дълбоко със своята лична сила;

– изцелява сърцето си и се отваря за любовта;

– изцелява тялото и живота си;

– получава полезна информация и отговори;

– спонтанно се разграждат блокажи, страхове и кармични свързаности;

– стига се до ключови лични осъзнавания и лекота;

– постига се трайно състояние на хармония и мир със себе си;

– силно чувство на връзка и трайно усещане на мир в тялото;

– освобождаване на емоционални модели, остарели вярвания и енергийни блокажи.

 

Стани и ти част от това полезно, подкрепящо и лечебно преживяване.

 

Ще се радвам да ви посрещна в моето светлинно лечебно пространство.

 

Очакваме ви с любов,

 

Наталия

 

***Наталия Накова е интуитивен лечител и холистичен трансформиращ терапевт в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Тя е разработила уникална авторска система от терапевтични инструменти, която работи едновременно с тялото, емоциите, ума, духа и подсъзнанието и дава ефективни и трайни резултати. Нейният подход е цялостен и индивидуален. Тя определя откъде точно идва корена на вашия проблем и ви дава решения и конкретни насоки дори там, където е изглеждало, че няма такива.

 

От години Наталия разучава също трансперсоналната и енергийна психодинамиката на всички видове човешки взаимоотношения, и в резултат на дългогодишния си опит, тя би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парченца от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният трансперсонален авторски метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически и емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран интуитивен лечител, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите, вижда енергийните свързаности и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено сърце, защо и от къде идват тези травми, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Вследствие дългогодишната си работа със своите клиенти, Наталия е разработила и много ефективен авторски метод на светлинно лечение.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и вътрешна сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, нашето благоденствие, здраве и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Детайли

Дата:
март 25
Час:
6:00 pm - 7:30 pm

Място

Йога център  Шакти при Труфчето
Стара Загора, Bulgaria