Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Намери щастие в любовта, като излекуваш емоционалните си травми

октомври 31, 2021 @ 2:30 pm - 5:00 pm

Терапевтичен лечебен уебинар

Автор и водещ: Наталия Накова

Дата: 31 октомври, неделя в 14:30 часа, за 2:30ч

 

Цена ранно записване до 19 октомври – 40 лева

Цена от 20 октомври до 28 октомври  – 50 лева

Цена от 29 октомври  – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

 

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница: FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Ако не си излекувал травмите си, няма да можеш да си пълноценен в една връзка. Винаги ще има една част от теб, която ще остане затворена любовта и за истинския живот. Несъзнателно или не, няма да допускаш никого до себе си, и ще реагираш болезнено и обвинително спрямо партньора си и всеки друг човек, всеки път, когато нещо привидно ти напомни на болезнени твои преживявания, случки и ситуации, без да има никава реална причина и основание за това. Излекувай емоционалните си травми и минали любовни наранявания, намери отново любовта и бъди уверен и уважаващ себе си пълноценен човек и партньор. Намери отново щастие в любовта!

Основната причина да не си щастлив/а в любовта най-често е несъзнателна и неосъзната. И това са съвкупност от емоционални травми и болезнени преживявания, които лека полека са изградили твоето вътрешно отношение и вярвания за себе си и света, твоите страхове, предразсъдъци, убеждения и усещания, представи и разбирания, ограничения, фрустрации и затвореност и сякаш си затворил вратата за истинския живот, истинска любов, връзка и радост, без да си разбрал кога и как.

 

На тази среща ще излезем от заблудите и илюзиите, които обществото, възпитанието, приказките, социалните медии, он-лайн пространството, филмите, историята са изградили в нас като предразсъдъци и една напълно грешна представа за нас самите, за любовните взаимоотношения, кое е правилно и грешно и за отношенията като цяло.

Ще се освободим и от спомените за болезнени сърдечни връзки, любовни разочарования и предателства.  

 

Ще работим за:

– Кои са твоите емоционални травми. Осъзнаване и лечение на емоционалните травми, които носим.

– Какво те кара да се чувстваш несигурен, затворен, неудовлетворен, нещастлив и с ниско самочувствие и самооценка.

– Какво ти пречи да обичаш себе си и да имаш и поддържаш пълноценна любовна връзка и щастлив, успешен живот.

– Време е да излекуваш разбитото си сърце, да се отвориш към живота, любовта, щастието и да допуснеш да имаш партньор до себе си.

– Да даваш любов и да получаваш любов! Каква е разликата между Любовта и Нуждата. Как да ги различаваме?

– Защо много хора са научени да вярват, че нуждата е любов и любовта е нужда? Какво точно е посланието на нуждата, какво иска тя да ни каже?

– Отваряне на „вратата“ за да може Любовта да навлезе в нашия живот във всички свои високовибрационни форми и изявления.

– Любовта и разликата между емоция, чувство, състояние;

– Какво означава да си магнетичен/а човек и как това се изгражда.

– Защо си невидим за едни и видим за други?

– Защо се повтарят едни и същи преживявания отново и отново и как да променим това?

– Защо не срещам партньора си – (знаеш ли, че не си ти причината?) – разгради вината на този уебинар;

– Когато срещнем потенциално подходящ човек, какво трябва да знаем, как да развиваме взаимоотношенията си с него, какво трябва да си изясним спрямо него и да сме наясно преди да се потопим напълно в тях;

– Какво точно означава да обичаш. Как ти самия да се превърнеш в любов и да излъчваш любов;

– Нашите любовни взаимоотношенията – погледнато от 5 -Измерно съзнание;

– Динамика, искреност, интимност и взаимодействие между партньорите;

– Какво означава съзнателно да участваш и градиш една връзка;

– Разбирането за отговорността във взаимоотношенията;

– Различията, защо нормалното за едни не е нормално за други, къде е коренът на това;

– Какви са най-важните и основни ключови елементи, които трябва да са налице в едни любовни взаимоотношения, за да си щастлив/а;

– Ти заслужаваш най-доброто! Какво означава това и как се изгражда?

– Въпроси/отговори.

 

Ще направим и две мои авторски медитативни техники:

1. Енергийно приключване и прекъсване на всички свързаности с бивши партньори и сексуални връзки. Ще излекуваме болезнените спомени „разбито сърце“.

2. Възвръщане и интегриране на нашата собствена лична сила и отваряне на „вратата“ Любовта да навлезе във всички аспекти на нашия живот, във всички свои форми и високочестотни измерения. Сливане с енергията на Любовта, активиране на сърдечно центрирано пространство.

 

Може би са ти познати мисли от рода на: „как да привлека подходящия партньор“, „какво не правя правилно“, „какво ми липсва, за да не го/я срещаш“, „къде греша“, „какво да направя, за да ме харесат, или за да го/я срещна, или за да се получат нещата“ и още много от това.  „какво ми липсва“, „може би не съм достъчно…“, „аз не заслужавам“, „нямам право“, „не мога да си го позволя“, „страх ме е да отворя сърцето си отново“, „красив/а съм, а никой не остава с мен“, „не вярвам че съм достоен/а“, „не съм достатъчно добър/а“, „нещо ми има“, „не съм красив/а“, „заслужавам си никой да не иска да остане с мен“ и т.н. И трябва да се преправя, да стана по-забавен/а, по-добър/а, по-красив/а, по-магнетичен/а, по-умен/а, по-образован, по-интересен/а, трябва да владееш специални умения, да си нещо по-по-по-  от сега, за да получиш това, което искаш, и не води до трайни резултати и щастливи връзки..

И всичко изредено до тук, са  проявата на нашите емоционални травми, убеждения, страхове, несигурност, ниско самочувствие, липса на самочувствие, себеуважение и болки, които носим от нашето детство, от болезнени преживявания и загуби, раздели, предателства и трудни спомени от минали животи.

 

Спри да си задаваш въпроса „какво ми липсва“, „какво не ми е наред“, защото нищо не ти липсва и всичко ти е наред!

Ти си съвършен такъв какъвто си, имаш уникални дарби, живот и вътрешност, помни това.

Нашето съвършенство и уникалност се състоят в това, че сме различни, че не сме съвършени и не сме идеални.

Идеални хора няма, това е илюзия, добре е за вас, да проумеете това.

 

Ще усетите ефекта на наученото още по време на уебинара.

 

Не пропускай, запиши се сега и се възползвай от голяма отстъпка за ранно записване!

Трансформирай живота си и създай своята нова реалност.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 31 октомври

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

Във виртуалната зала, вие ще виждате само мен. Ще можете да коментирате и да задавате вашите въпроси писмено в общия чат на залата.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, див портокал, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

***За Наталия

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и мотиватор в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Като специалист и висококвалифициран емпатичен лечител, тя изследва и енергийната динамиката на всички видове човешки взаимоотношения. В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и връзки, които играят важна роля в живота ни.

Това са нашите семейства – деца, родители, роднини; нашите приятели; нашите любовни отношения; нашето здраве; нашите професионални отношения; нашите социални кръгове и обществото като цяло.

Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парчета от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически, емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпат, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено наранено сърце, защо и от къде идват, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Тя ще ви покаже и невидимите енергийни свързаности и възелчета в живота ви и как те могат да бъдат развързани и енергията ви освободена.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве, енергийна свобода и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Наталия е автор на лечебни медитативни техники за емоционална и енергийна свобода. Провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 150 авторски семинари, над 150 авторски лечебни медитативни техники и над 300 лични консултации.

 

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт, автор и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпатичен лечител

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Детайли

Дата:
октомври 31, 2021
Час:
2:30 pm - 5:00 pm

Място

online