Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Освободи се от негативните убеждения за себе си и живота си

юни 13, 2021 @ 2:30 am - 5:00 pm

Лечебен терапевтичен уебинар

13 юни, 14:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

 

Цена за ранно записване до 6 юни – 40 лева

Цена от 7 юни до 9 юни – 50 лева

Цена от 10 юни – 70 лева

Линк към събитието:

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Вследствие на трудни житейски преживявания и взаимоотношения ние несъзнателно създаваме негативни убеждения за себе си и живота си. Тези негативни убеждения към нас самите така ни контролират, че без да осъзнаваме, те избират вместо нас и взимат важните решения за нашия живот вместо нас, защото те са живи енергийни структури в нашите клетки, кънтят в главата ни непрекъснато и се проявяват като самосаботиращи програми, всеки път, когато искаме да направим нещо полезно, добро и важно за себе си.

 

Тези наши негативни убеждения ни карат да се чувстваме неуверени, несигурни, да мислим, че не сме достойни да бъдем обичани и уважавани, че не заслужаваме да живеем добре и в материално изобилие, че нямаме право да искаме най-доброто за себе си. Така тези несъзнателни убеждения ни карат да се примиряваме и приемаме ситуации и взаимоотношения, които не са добри за нас, да живеем в едно латентно състояние без дори да го осъзнаваме и да се отказваме (като си намираме безброй оправдания) всеки път, когато имаме шанс да получим нещо добро, или да направим нещо важно и добро за себе си, или да сбъднем наша мечта.

 

Основни точки, по които ще работим и по които ще разгърнем темата:

1.Защо се случва така?

2.Какъв е механизмът, който създава негативните убеждения?

3.Как точно влизат в нашето подсъзнание тези негативни убеждения?

4.Как да осъзнаем, че ги имаме и какво точно представляват те?

5.Когато ги осъзнаем, как да се освободим от негативните убеждения за себе си и нашия живот?

6.Как да направим така, че да заживеем пълноценно живота си и смело да отворим вратата на радостта, любовта и благоденствието да навлязат в живота ни?

 

Ще направим и следните авторски медитативни техники:

1.Енергийно освобождаване от негативните убеждения за себе си и живота си.

2.Свързване с твоето вътрешно дете и активиране на енергията „Аз позволявам на себе си да живея в радост любов и сила“.

3.Навлизане в потока на любовта и благополучието.

 

Този уебинар ще ви помогне:

-да осъзнате и да се освободите от ваште негативни убеждения за себе си и за живота си

-да се почувствате добре и да заживеете добре;

-да избирате и изграждате най-доброто за себе си;

-да бъдете по-уверени и сигурни в себе си и живота си;

-да живеете в хармония и любов;

-да бъдете себе си;

-да уважавате и обичате себе си.

 

Ще бъде дълбоко изцеляващо и незабравимо преживяване!

Възполвайте се от голямата отстъпка за ранно записване.

Запиши се сега!

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 13 юни

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

(за успешно заплащане с револют е необходимо за напишете телефонния номер заедно с кода на страната +359)

 

На този уебинар добре дошъл всеки от вас, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: див портокал, пачули, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

*Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

 

 

 

 

Детайли

Дата:
юни 13, 2021
Час:
2:30 am - 5:00 pm

Място

online