Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Погледни Истината отвъд страха

ноември 22, 2020 @ 2:30 pm - 5:30 pm

35лв

Лечебна, подкрепяща, даваща яснота и посока интензивна практика

Автор и водещ: Наталия Накова

22 ноември, 14:30 ч

Уебинар

 

Тази среща е за всеки, който е избрал да поеме отговорност за своя живот.

 

Това са много важни и ключови теми, по които ще работим:

1. Отделянето на хората – нова и стара парадигма

2. Каква е истината погледната отвъд страха

3. Какво означава „борба за всяка душа и тяло“

4. Какво означава отделянето ти от твои близки, които избират да останат в старата парадигма, как става, как се поддържа. Развенчаване на всички страховити обяснения по темата.

5. Какво означава да не реагираш

6. Авторска техника за освобождаване на страхове, емоционални и енергийни блокажи

7. Преместване и установяване в 5 измерно обединено поле – авторска медитативна техника

 

Ще получите ясна, лекота, точна и конкретна информация, ясни насоки и работещи инструменти.

Това е ново тълкуване и разбиране и нови методи за живот в 5 Измерно съзнание/новата парадигма.

Ще работим, ще осъзнаваме, ще освобождаваме и ще изграждаме.

 

Дата: 22 ноември, неделя

Час: 14:30 – 17:30

Място: Уебинар

Цена: 35 лева (редовна цена 70 лв – 50% отстъпка = 35 лева)

Заявете участие на: e-mail: contact@natalianakova.com ; като съобщение на моята страница, Месинджър

Телефон за контакт: 0886 734 859

След направеното плащане ще получите персонален линк и код за достъп до виртуалната зала на уебинара.

 

Начини на плащане:

 

1.По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 22 ноември

 

2. Revolut

Tel: 00359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Заповядайте, присъединете се към нас на този уебинар, където чрез осъзнаване и прилагане на вибрационното подравняване и съпътстващите го процеси, ние ще интегрираме още от силата си. Всяка среща е уникална.

Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие.

Свещено пространство от животворна енергия на жив живот, жива светлина и жива любов, идващи директно от сърцевината на Източника.

 

Важно!!! Като един чудесен завършек на нашата среща, последните 10 минути на нашата среща, ще имаме специално включване на младата талантлива композиторка и пианистка Даниела Настева – www.danielanasteva.com . Тя ще композира за нас, на живо от своя дом в Пловдив на своето пиано, изразено в музика посланието на любовта и светлината, което всички ние ще съдадем по време на лечебната ни среща. Канализирана музика на душата на живо за участниците! Нейните творби са уникални, лечебни и незабравими. Докосват душата на човека и лекуват сърцата. След уебинара, всеки участник ще получи качествен запис на музиката. Даниела провежда лични музикални сесии и създава персонална авторска музика за вас. За да поръчате вашата музика: daniellanasteva@gmail.com , Прочете повече на нейния уебсайт.

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

1. e-mail: contact@natalianakova.com

2. като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

3. в месинджър или

4. на телефон: 0886 734 859

 

***За Наталия

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

Наталия Накова

* Холистичен терапевт и консултант по личностно развитие

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

* Високо квалифициран емпат

Детайли

Дата:
ноември 22, 2020
Час:
2:30 pm - 5:30 pm
Стойност:
35лв