Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„Получаване на подкрепа и благословия от нашите предци за здраве и лична сила“ Лечебен терапевтичен уебинар

май 30, 2021 @ 2:30 pm - 5:30 pm

Автор и водещ: Наталия Накова

30 май неделя, 14:30 часа

Времетраене: 3 часа

Цена ранно записване до 21 май – 40 лева

Цена от 22 май до 26 май – 50 лева

Цена от 27 май – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Много от нас все повече осъзнават колко в важна за нас подкрепата на нашия род, на нашите предци.

Колко често се случва да не помним някои от тях или да не знаем нищо за тях и нашите родители също да не знаят нищо за тях. Понякога се случва нашите родители да нямат добри отношения с някой роднина поради различни причини.

А да имаме подкрепата на нашия род, да получим тяхната подкрепа е много важна за нас, важна е за нашето здраве, за нашите успехи и хармоничен и щастлив живот.

 

На този уебинар ние ще работим с нашите предци, знайни и незнайни, ще се свържем с тяхните души и ще наместим липсващите парченца от пъзела.

Така с нашата съзнателна работа ние изцеляваме не само себе си и нашия живот. Така ние изцеляваме и нашите родове и даваме на себе си и на децата си (или на бъдещите си деца) ново бъдеще.

 

Това ще ни помогне да живеем по-добре.  Ще отпадне всяко вътрешно напрежение, което носим. А тяхната подкрепа и благословия ще ни даде много лична сила, успех и здраве.

 

За първи път ще правя уебинар за нашите предци, за нашите родове, но енергията толкова решително пожела да поставя тази важна за всеки човек тема, че аз последвах волята на светлината и създадох това събитие.

Това знание дойде при мен по време на една моя индивидулна консултация с една прекрасна жена, за прекъсване на кармичните влияния, където се оказа необходимо да работим и за валидирането на нейните предци, за да активираме тяхната подкрепа към нея.

 

Ще бъде дълбоко изцеляващо и незабравимо преживяване,

Подгответе се за него, като си запишете на листче по майка и по баща, имената на вашите баби и дядовци, прабаби и прадядовци и прапрабаби и прапрадядовци, там където е възможно.

Ако не знаете някои от имената бъдете спокойни, много често се случва. Ще работим с тяхната душа, така, че дори и без техните имена ние ще се свържем и работим с тях за вашето благоденствие.

Пригответе си и листове и химикалка.

 

Ще направим и специални авторски техники:

1. За покана да получим подкепата на нашите предци

2. За получаване на подкрепата на нашите предци

3. Получаване на благословията на нашите предци

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1.Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 30 май

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

На този уебинар добре дошъл всеки от вас, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: див портокал, пачули, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

*Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

 

 

 

Детайли

Дата:
май 30, 2021
Час:
2:30 pm - 5:30 pm

Място

online