Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Работа с твоите Духовни Водачи

ноември 28, 2021 @ 2:30 pm - 5:30 pm

Практически курс с упражнения 3-та част

Автор и водещ: Наталия Накова

28 ноември: Практики, упрежнения, Акашови записи, медитативни техники

28 ноември от 14:30 – 17:30 часа (оставете си да имете още 30 минути свободни за всеки случай)

Цена на курса: 70 лв.

Важно: Ако заплатите сумата до 22 ноември до 24:00h цена: 60 лева

Къде: Онлайн

 

На този ден ще практикуваме връзка и общуване с твоите Духовни Водачи и развиване на твоите интуитивни способности.

Ще има много упражнения, ще има ченълинг.

Ще говорим и за Акашовите записи.

 

Духовните водачи са много и идват от всички нива и измерения.

Задачата на този обучителен уебинар е да ви отговори и покаже:

-Как да различавате кои вибрират високочестотно и са наистина тук, за да ви помогнат?

-Как да общувате само с високовибрационни духовни водачи?

-Как да осъществите по-задълбочен и по-личен контакт с тях?

-Ще разберете как се общува с енергиятя, как се „чете“ енергията и как да работите с вашата собствена енергийна решетка, за да сте силни, здрави и жизнени.

-Ще придобиете едно ново знание и разбиране за общуването и партньорството си с Духовните си водачи и ще осъзнатете силата на чистото намерение и вашата лична сила.

-Ще разберете кои са и ще се свържете със своите Духовни водачи от високите измерения на чистата светлина.

-Ще разберете кои са вашите начини да общувате с тях.

-Ще разберете също така, как да ги призовате, как да общувате и как да си партнирате с тях.

-Също така ще ви покажа, как да създавате и потдържате безопасна и защитена среда за вашето общуване.

-Ще бъде отделено специално време за въпроси/отговори и двата дни, където ще получите отговори на вашите въпроси по темата.

 

По време на целия курс, ще има и мои авторски медитацативни техники и практики, които стъпка по стъпка, ще ви водят и ще бъдат специално предназначени да ви свържат с онези водачи, които са най-подходящи за развитието на душата ви, вашето щастие и благополучие.

 

Ще говорим и за  подкрепата, която ние, жителите на земята имаме от висшите сфери, от високовибрационни същества от чиста светлина, които са готови и желаят да ни помогнат по пътя ни, и които идват на земята, за да помогнат за издигането на човечеството в по-високовибрационно състояние на съзнанието и оттам и на живота ни.

 

Ще направим и две специални авторски медитативни техники:

1. За изчистване на всички негативи от минали негативни влияния на нискочестни енергии, астрални същества, мними „учители“, които биха могли да се опитат да попречат на вашия духовен път и рагръщане на съзнанието.

2. Активиране на твоята енергийна решетка и сливане с потока на чистата Светлина и животворяща Любов.

 

Заповядайте, присъединете се. Ще бъде много полезно и прекрасно изживяване.

              

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 13-14 ноември

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

Във виртуалната зала, вие ще виждате само мен. Ще можете да коментирате и да задавате вашите въпроси писмено в общия чат на залата.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, див портокал, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

***За Наталия

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и мотиватор в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Като специалист и висококвалифициран емпатичен лечител, тя изследва и енергийната динамиката на всички видове човешки взаимоотношения. В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и връзки, които играят важна роля в живота ни.

Това са нашите семейства – деца, родители, роднини; нашите приятели; нашите любовни отношения; нашето здраве; нашите професионални отношения; нашите социални кръгове и обществото като цяло.

Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парчета от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически, емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпат, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено наранено сърце, защо и от къде идват, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Тя ще ви покаже и невидимите енергийни свързаности и възелчета в живота ви и как те могат да бъдат развързани и енергията ви освободена.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве, енергийна свобода и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Наталия е автор на лечебни медитативни техники за емоционална и енергийна свобода. Провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 150 авторски семинари, над 150 авторски лечебни медитативни техники и над 300 лични консултации.

 

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт, автор и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпатичен лечител

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

 

 

13 ноември: Въведение, различаване, контакт

14 ноември: Общуване, партньорство и практика

28 ноември: Практики, упрежнения, ченълинг, медитативни техники

Детайли

Дата:
ноември 28, 2021
Час:
2:30 pm - 5:30 pm