Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Светлинно лечение с Божествената Женска Енергия

март 20 @ 2:00 pm - 4:00 pm

Лечебен терапевтичен уебинар

Автор и водещ: Наталия Накова

Дата: 20 март, неделя в 14:00 часа

Цена: 65 лева

Къде: Онлайн/ZOOM

Линк за регистрация: http://bit.ly/39v0IPw

(по долу са описани начините на плащане)

За контакт: contact@natalianakova.com , тел: 0886 734 859

 

Това ще бъде лечебно събитие. Ще лекуваме тялото, сърцето и душата.

Ще разберете и усетите, че изцелението е реално и дава облекчение и резултати още на момента. И ще получите едно ново знание за това как можете да изцелявате себе си със светлина. Ще се освободите от болежки, страхове и емоционална болка, които сте натрупвали с времето.

 

Това ще ви помогне да постигнете трайно състояние на баланс и хармония. Ще се почувствате добре, леки, жизнени, енергични и най-вече изпълнени с вътрешен мир и спокойствие, въпреки трудното време, в което живеем.

Работата на Наталия Накова и нейните авторски терапевтични методи вече са прочути със своята изцеляваща сила.

Това е мощен „инструмент“, който помага на хората да изцелят сърцето, тялото и живота си и да си спомнят любовта в себе си.

Всеки участник ще може да възнамери от дълбините на своята сърцевина енергийна свобода, вътрешен мир, благодат и материална проява на своето предназначение.

 

За светлинното лечение с Наталия Накова

Наталия постепенно започва да осъзнава своите терапевтични умения още като момиче. Светлинните лечебни и терапевтични умения се отключват в нея, след като става майка. Но тя ги прилага инстинктивно само за себе си и за най-близките си в много тесен кръг, без да се замисля какво точно е това умение.

Много години тя потиска тази своя дарба, поради усещането за голямата отговорност, което това умение носи.

Но това не е случайно, защото така Наталия извървява пътя към себе си и се научава да обича и уважава себе си и така най-сетне се доверява на тази божествена светлина, която я изпълва и не и дава мира. И тя я пуска да се прояви съзнателно в живота и.

Всичко започва да се задвижва, няколко години преди тя да навлезе в своите 40, и осъзнава, че човекът, който най-много има нужда от нейните умения и помощ е тя самата. Защото вече е осъзнала, колко крещяща нужда има да промени живота си и да изцели сърцето, взаимоотношенията и тялото ти.

 

Наталия започва да лекува себе си и живота си, твърдо решена да научи своите кармични уроци и да се освободи от тях. И това се случва много плавно, с лекота и силен изцеляващ ефект на физическо, емоционално, ментално и енергийно ниво.

Така тя започва да получава доказателствата от първо лице, за знанието, което носи и за лечената мощ и сила на енергията, която се проявява чрез нея. Резултатите са удивителни и бързи. Това преобразява и нея и живота и. Постепенно тази лечебна енергия се разгръща пред нея в цялата си мощ и прелест и започва да и показва как да работи с нея не само за себе си, но и за хората, който я търсят.

 

Това преобразява живота и. И през 2010 година тя приключва своята работа, като представител на област Пиемонт за България, към Италиански институт за външна търговия/Посолство на Италия, където работи повече от 12 години. И започва да търси начини как да достигне до хората това, което тя вече знае че носи като ново знание, умения и дарба.

Така създава своя уникален начин за работа с енергията, който тя не би могла да оприличи на друг познат вече такъв метод за работа със светлината. И наскоро тя му даде име: нарече го Светлинно лечение. Многопластов, дълбочинен, ефективен, мощен и в същото време лек и лесен – така го описва тя. Това включва партнирането и със светлината, нейните силно интуитивни лечебни способности и разгърнатият и начин да вижда всичко многоизмерно и пространствено напред и назад във времето и отвъд това.

 

Приложила уменията си първо за себе си с отлични резултати, тя изгражда своите умения, методология и лечебни терапевтични методи, които се отличават с това, че при всеки човек се прилагат много индивидуално и работят цялостно, според неговата собствена лична ситуация и характеристики. Тук няма да намерите една схема или метод, които се ползват еднакво за всеки с правила и ограничения. Процесът е жив и уникален и самата енергия показва как да бъде помогнато на човека, който е поискал изцелението.

Наталия разбира, че това е жива светлина, която се проявява всеки път различно, в зависимост от човека, който е потърсил нейната лечебна сила.

 

Това преобразява живота и. И през 2010 година тя напуска своята работа, като представител на област Пиемонт за България, към Италиански институт за външна търговия/Посолство на Италия, където работи повече от 12 години. И започва да търси начини как да достигне до хората това, което тя вече знае, че носи като ново знание, умения и дарба. Първоначално се препитава като преводач на свободна практика към Италианския институт, докато от уста на уста се предава сред хората, нейното ново предназначение.

В началото е трудно, но тя вече знае, че не може да прави друго освен да работи със светлината, като помага на хората със своята дарба.

Много дълго стои в сянка, защото не обича много много да се показва и рекламира, но в последните години осъзнава, че това може да се прави чисто, с чисто намерение. Предизвикана е да излезе на светло, под прожекторите и да заяви публично коя е и какво прави и тя го прави. Започва да провежда семинари, лечебни медитации и лични консултации в чужбина и тук.

 

Трудно се описва с думи нещо, което е невидимо за човешкото око, но дори и да е така, резултатите са усещат от всеки, който се е докоснал до нейните умения или е работил с нея.

 

Така, че това описание за уникалното умение на Наталия да работи със светлината, наречено – „светлинно лечение“ ще продължи да бъде допълвано напред във времето.

 

От Наталия

„В началото не ми беше хич лесно, въпреки че знам и виждам, че това е чиста божествена лечебна светлина. Когато осъзнах, че това умение, което ми е дадено е и за хората, а не само за мен, ми се наложи да проверявам всичко отново и отново. Исках доказателства от светлината, изучавах и развивах с години моята работа с нея. Важно ми беше да знам всичко за енергията, за да се доверя на лечебен процес, който не може да се пипне и види с просто око, въпреки, че аз го виждам и докосвам и усещам с моето вътрешно зрение и всички други сетива. Научих се с практиката върху себе си и така изцелих себе си и живота си.

Винаги съм знаела, че работя със светлина, която идва директно от сърцевината на Източника. Не съм изпитвала нужда да питам коя е и каква е. Но декември 2021 имах трудна житейска ситуация и беше необходимо да правя много лечебни светлинни сесии на любим човек и всичко слава Богу отшумя за наколко дни. Тогава сякаш най-дълбоко ми се показа колко могъща е тази светлинна сила и спонтанно попитах и получих отговор, че това е Божествената Женска Енергия/ The Divine Feminine, и аз сякаш винаги съм го знаела.

Тогава заявих, че съм готова да вляза в предназначението си на Лечител. Нещо, което чисто по човешки, отказвах да направя повече от едно десетилетие. Получих силна инициация за ново начало и оттогава получавам много напътствия и подкрепа, как да се прояви и разгърне всичко.

Това, което се случва по време на светлинното лечение е силен поток от високовибрационна светлина, който изцелява физическото тялото на човека, неговото сърце, ум и вътрешното му дете. Разграждат се кармични свързаности и стари убеждения и програми.

По време на процеса аз „виждам“ как се случва лечението, наблюдавам го. Беше ми обяснено, че аз съм наблюдателя, който наблюдава лечебния процес с очите на Сътворението, за да може всичко да се развие по предназначение за човека. Изпълнявам ролята на Наблюдател и отразявам към човека с чисто намерение, неговото здраве, светлина и сила и най-светъл потенциал. От друга страна по време на процеса ми се показват какви са блокажите, ограниченията и проблемите, от къде идват те, с какво са свързани и как могат да се разплетат възелчетата и какво да се направи. За мен това е моята дарба.

Светлинното лечение може да се прави индивидуално и в група.

Освен, че работя индивидуално с хора, подтикната съм да започна да правя и лечебни уебинари и също така да създам и възможност за обучение.”

 

По-долу можете да прочете отзивите на хора, които са си правили светлинно лечение с Наталия.

 

Тук има толкова много още да се каже, но можете да зададете своите въпроси на Наталия и лично по време на нейния първи уебинар Светлинно лечение. Дата 20 март от 14:00 часа, онлайн

 

По време на тези срещи всеки присъстващ:

– се свързва по-дълбоко със своята лична сила;

– изцелява сърцето си и се отваря за любовта;

– изцелява тялото и живота си;

– получава полезна информация и отговори;

– спонтанно се разграждат блокажи, страхове и кармични свързаности;

– стига се до ключови лични осъзнавания и лекота;

– постига се трайно състояние на хармония и мир със себе си;

– силно чувство на връзка и трайно усещане на мир в тялото;

– освобождаване на емоционални модели, остарели вярвания и енергийни блокажи.

 

ОТЗИВИ:

„Лечението на Наталия е най-мощното и огромно „чудо“, което ми се е случвало. Невероятна е скоростта с която действа. Сякаш е мигновено… Сякаш минути след първия сеанс усетих огромна промяна, както на психо-емоционално, така и на физическо ниво. Различно се чувствах и различно мислех. Невероятно усещане за промяна и ново състояние на свобода и лекота. Това което се случи с мен си беше чудо. Продължавам със сеансите и процеса на изцеление продължава. След всеки си чувствам все по-добре и по-добре.

Благодарна съм от сърце и душа.“

Мая Тодорова

 

„Обожавам лечението със Светлина, което Наталия прави. Действа ми толкова освобождаващо! Тялото ми чувства лекота и сякаш сърцето ми пее. Действа на всички нива- тяло, ум, емоции, енергия. Това е едно цялостно лечение и действа осезаемо. Невероятно е!“ Даниела Настева

 

„Светлинното лечение на Наталия е наистина ефективно и работещо средство за възстановяване. Аз го изпитах индиректно, докато Наталия работеше за лечението на моята майка. Тя беше паднала и имаше много тежки натъртвания и счупване на ключицата, освен това беше паднала духом. А аз наблюдавах нейното възстановяване и положителна промяна, сесия след сесия. Майка ми самата сподели колко по-добре и различно се чувства сега от преди.

Препоръчвам го от сърце на всеки!“

Даниела Димитрова

 

Всяка среща с Наталия е лечебна, независимо от темата на проблема дали е емоционален, духовен или физически. По време на сесията, която протича с естествена лекота, се осъзнават корените на травмата. А след светлинното лечение се чувствам освободена, умиротворена, спокойна, спокойна и лека, сякаш проблема се е стопил, разтоварила тежестта на бремето, което съм носила цял живот.

Усещането е уникално и трайно и прекрасно, все едно че летя. Благодаря ти от сърце, Наталия.

Даниела Донинска

 

„Освобождаването беше голямо, много плаках, олекна ми доста. Светлинното лечението е вълшебно! Благодаря ти от сърце, Наталия!

Очаквам с нетърпение лечебните ни срещи.“

Даниела Миткова

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие, след което ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 20 март + трите имена

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

За контакт: contact@natalianakova.com , тел: 0886 734 859

Този вид светлинна работа се отличава с това, че няма предварително подготовка и зададена методика която се следва. Всяка среща е уникална. Наталия създава и поддържа едно светлинно лечебно пространство, където всичко се случва в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие.

 

Очакваме ви с любов!

Наталия Накова

 

 

***Наталия Накова е интуитивен лечител и холистичен трансформиращ терапевт в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Тя е разработила уникална авторска система от терапевтични инструменти, която работи едновременно с тялото, емоциите, ума, духа и подсъзнанието и дава ефективни и трайни резултати. Нейният подход е цялостен и индивидуален. Тя определя откъде точно идва корена на вашия проблем и ви дава решения и конкретни насоки дори там, където е изглеждало, че няма такива.

 

От години Наталия разучава също трансперсоналната и енергийна психодинамиката на всички видове човешки взаимоотношения, и в резултат на дългогодишния си опит, тя би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парченца от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният трансперсонален авторски метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически и емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран интуитивен лечител, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите, вижда енергийните свързаности и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено сърце, защо и от къде идват тези травми, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Вследствие дългогодишната си работа със своите клиенти, Наталия е разработила и много ефективен авторски метод на светлинно лечение.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и вътрешна сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, нашето благоденствие, здраве и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

Детайли

Дата:
март 20
Час:
2:00 pm - 4:00 pm