Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Свещената Сила на Жената с Наталия Накова – Модул 1

март 26 @ 10:00 am - 6:00 pm

Целодневен интензивен семинар

Мощна авторска практика за възвръщане и проява на твоята божествена женска есенция и свещена сила

Ти си съвременна жена с древна история и сърцевина – златен извор, носеща в себе си тайнството на любовта на Твореца.

(обновено и разширено издание на формата)

Автор и водещ – Наталия Накова

Код Проява

(само за жени)

Дата: 26 март 2022 (събота)

Място: хотелски комплекс Терма, Ягода  17 км от гр. Стара Загора

Час: 10:00 – 18:00 часа

Цена: 110 лева

За записване и резервация: Боряна Узунова – тел: 0877 321 069

Труфка. тел: 088 8403770

или  contact@natalianakova.com , тел: 0886 734 859;

 

Това е лечебна среща, отключваща вътрешната женска сила, изцеляваща и освобождаваща векове носена болка и страхове среща, която ще ви донесе лекота, изцеление, свобода и възможност да проявите своята свещена женска сила, така както никога до сега.

Всяка участничка ще получи лична информация за древни свои знакови прераждания, ключови преживявания и древно знание, способности, инструменти, предназначение и таланти.

Ще можете да се свържете отново със своята божествена женска есенция и вътрешна сила и активиране на свещения божествен творчески пламък.

 

Важно: Ще говорим също за Лемурия и ще събудим в себе си това древно знание за свещените златни кодове на Лемурия от вашия Акаш.

От извора на нашата Акашова памет, ние ще получим насоки и активации, за да можем да проявим отново нашите умения на лечителки и упълномощени жени.

Важно: По време на тази среща, Наталия ще канализира Женското божествено начало – The Divine Feminine и ще бъде предадено лично послание на всяка жена, която вземе участие в тази среща. Това е енергията с която тя работи и която е основния двигател в нейния живот, сърце и работа.

 

От древни времена ние носим в себе си и сила и болка. От древни времена ние носим в себе си свещено знание. От древни времена ние носим в себе си кодовете и тайнството на Сътворението. И в същото време тази наша сила и знание и мъдрост са потиснати дълбоко в нас до степен на забрава.

Носим спомени в клетките си за преследване, насилие, загуба, опасност, предателство, скръб, болка и много съзнателни и подсъзнателни страхове… И сега сякаш не си позволяваме, сякаш имаме страх да си спомним своята древна сила и да събудим и проявим истинската си женска същност. Сякаш нещо ни пречи да се свържем с ядрото на нашата свещена женска същност, за да изгрее в нас отново този животворен златен поток.

 

Дошъл е моментът да се излекуваме и да активираме отново кодовете на това древно знание, знанието за свещеното женско божествено начало.

Нашите клетки помнят и очакват да се свържем със знанието в тях.

 

Все още виждам и усещам в много жени един тих глас на съмнението, което сякаш им казва… „ не е безопасно да си жена“… „не е безопасно да проявяваш божествената си сила“…. „ не е безопасно да се отвориш истински за любовта“… „не е безопасно да обичаш“… „не е безопасно да се довериш“ …. „не е безопасно да проявяваш своята свещена женска сила“.

Но независимо от всички тези бариери, свещената твоя женска сила е там навътре дълбоко в твоята сърцевина и ти знаеш че я има и че тя е жива… ДА ЖИВА Е…. някъде там дълбоко вътре в себе си, ти знаеш, че тази твоя изначална женска сила е жива и носи вечния пламък на Сътворението.

 

Важно: Поради специфичната изцеляваща индивидуална работа с всяка жена и персоналните активации, имайте предвид, че местата за този семинар са ограничени.

 

Ако желаете да се включите, запазете своето място навреме.

 

По време на този интензивен целодневен семинар, чрез лични послания, индивидуална работа, канализирани послания от Божественото Женско Начало, медитация, въпроси-отговори, музика, свещенодействен танц и специален ритуал-посвещение, ние ще вървим навътре в нас, към нашата свещена женска сърцевина. И така ще си спомняме все повече и повече от това кои сме всъщност, и ще интегрираме все повече и повече от нашата женска цялостност.

 

След лечението и освобождението ще има свещени действия … „ритуали“… Това ще бъде едно магично, вълнуващо и изцеляващо завръщане у дома..

Ще се свържем с енергията на Женското Божествено Начало, което ние всички олицетворяваме, за изцеление, подмладяване и подкрепа.

Време е да възстановим отново връзката със себе си, като активираме тази наша Свещена Сила.

 

!! При регистрация за участие, ще получите специални напътствия и описание за детайлите на тази среща и какво е необходимо да подготвите за себе си и да носите със себе си за този специфичен женски семинар.

 

Свещената Сила на Жената с Наталия Накова е покана да активираме отново нашата Божествена Женска Енергия. Заедно ние ще си спомним нашата светлинна божествена същност и сила.

Ще създадем отново един свещен изцеляващ кръг от светлина, където ще изцелим нашите сърца, нашите тела и нашите блокажи свързани с пълната проявата на нашата женска същност.

Ще активираме в себе си Божествената си Женственост, за да можем да използваме тази енергия и мъдрост сега, в ежедневието си.

Заедно ще си спомним и интегрираме много повече от себе си.

 

Ние сме на тази земя, за да чувстваме и да знаем, че имаме сила … че сме красиви… Ние сме на тази земя, за да знаем че сме съвършени такива каквито сме, точно в този момент!

И това наистина е така!

Ние сме тук, за да излекуваме сърцата си и да активираме нашата свещена сила на жена.

Ние сме тук, за да проявим нашия най-светъл потенциал за този живот.

Ние сме тук, за да си спомним своето Великолепие!

Тези наши женски срещи ще бъдат дълбоко трансформативна, изцеляваща и благословена свещена женска инициация.

 

Дата: 26 март (събота), 2022

Час: 10:00 – 18:00 часа

Място: хотелски комплекс Терма, Ягода, на 17км от Стара Загора

За записване и резервация: тел: 0886 734 859; contact@natalianakova.com

Можете да заплатите вашето участие лично на Боряна Узунова  – тел: 0877 321 069 или по банков път.

Важно: при запазване на място за участие се заплаща цялата сума или 50 лева капаро.

 

Важно: Моля ви преди да преведете сумата за участие да се обадите и запазите своето място, за да сме сигурни, че има свободно място.

 

Ливинг Лайф ЕООД

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

УниКредит Булбанк АД

Основание: Участие в семинар 26 март

 

Ще се работи в група и с всяка една жена поотделно. Така ще можем да си спомним повече от себе си и божествената женска сила вътре в нас.

Активирай своята божествена сила.

Открий твоите умения, качества и предназначение.

Признай и активирай потенциалите си за този живот.

Интегрирай и изцели твоя земен свещен договор.

 

Очакваме ви!

 

Ще бъде едно незабравимо преживяване!

 

С любов,

 

Наталия Накова

 

***Наталия Накова е интуитивен лечител и холистичен трансформиращ терапевт в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Тя е разработила уникална авторска система от терапевтични инструменти, която работи едновременно с тялото, емоциите, ума, духа и подсъзнанието и дава ефективни и трайни резултати. Нейният подход е цялостен и индивидуален. Тя определя откъде точно идва корена на вашия проблем и ви дава решения и конкретни насоки дори там, където е изглеждало, че няма такива.

 

От години Наталия разучава също трансперсоналната и енергийна психодинамиката на всички видове човешки взаимоотношения, и в резултат на дългогодишния си опит, тя би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и взаимооношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парченца от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният трансперсонален авторски метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически и емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран интуитивен лечител, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите, вижда енергийните свързаности и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено сърце, защо и от къде идват тези травми, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Вследствие дългогодишната си работа със своите клиенти, Наталия е разработила и много ефективен авторски метод на светлинно лечение.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и вътрешна сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, нашето благоденствие, здраве и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

www.natalianakova.com

Детайли

Дата:
март 26
Час:
10:00 am - 6:00 pm

Място

хотелски комплекс Терма, Ягода