Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Твоята енергия е твоята лична сила, възвърни силата си с Наталия Накова

февруари 21, 2021 @ 2:30 pm - 5:30 pm

терапевтичен уебинар – активиране на енергийната решетка

21 феврури, 14:30 часа

Автор и водещ: Наталия Накова

Времетраене: 3 часа

Цена ранно записване до 8 февруари вкл.- 40 лева

Цена от 9 до 16 февруари вкл. – 50 лева

Цена от 17 февруари – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  0886 734 859;

E-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Най-важна сега е връзката със себе си! Не спирай да вярваш в себе си.

Твоята енергия е твоята лична сила. Възвърни съзнателно енергията си.

Възвърни съзнателно силата си.

Ти имаш енергийна решетка, с която съзнателно можеш да работиш и да създаваш нова реалност.

Отразяването е инструмент, с който можеш да работиш.

Това е един метафизичен поглед на реалността, където ще навлезем в по-дълбоко разбиране за собствената си енергия, за това как да не я загубваме и как да я управляваме, за да живеем по-пълноценно, по-добре.

 

Ключови въпроси, по които ще работим:

1. Как да наблюдаваме и четем собствената си енергия;

2. Как да пренареждаме и регулираме енергията си;

3. Как да не отдаваме енергията си несъзнателно накъдето не искаме;

4. Енергийната решетка на човека – мощен инструмент да създаваш реалност ти е даден

5. Методът на отразяване – как работи този инструмент

6. Методи и инструменти за работа;

7. Как да приложим квантовия начин на мислене в ежедневието;

8. Как всичко това се свързва с изграждането на цялостност и поддържа нашата вибрация на висока честота.

9. Въпроси и отговори.

10. Активиране на енергийната решетка – авторска медитативна техника

11. Свързване и установяване в 5-измерно обединено поле – авторска медитативна техника

 

В период сме на интензивна промяна и преместване от една време-пространствена линия на друга. Преместването ни в новото пет измерно обединено съзнание настоятелно ни подканя да се освободим от всичко, което е дошло време да бъде пуснато и освободено. И вече всичко се случва или променя много бързо, сякаш на момента.

Предизвикателствата са от различно естество при всеки. Усещаме ги много силно в нашето физическо/енергийно състояние, в качеството ни на живот и в нашите взаимоотношенията – всички видове.

Всичко това ни предизвиква да погледнем още по-навътре и по-надълбоко в себе си. Нищо вече не е както преди и не работи както преди. Това често се проявява като неразбиране и ни обърква, изважда ни от зоната ни на комфорт.

Едно е общото, в такива моменти на объркване, ние навлизаме в различен енергиен статус и го усещаме на физическо ниво. Губим от своя тонус и сила, много чести ни наляга тъга, съмнение, страх, тревожност, или несигурност.

 

Аз вярвам, че в това време разделно според вибрацията и съзнанието на хората, осъзнаването за нашата собствена енергия и стойност и знанието за това как да я управляваме, много ще ни помага да останем в центъра си, да не губим личната си силата и да можем да поддържаме високочестотна вибрация.

 

Аз самата минах преди време, през много турболентен период и това ми даде и продължава да ми дава нови осъзнавания и разбиране за енергийната динамика на трансформацията и бих искала да споделя с вас тези мои знания и работещи инструменти.

 

Този уебинар ще ви помогне и научи как да имате енергия, да останете в силата си, да бъдете здрави, да се справяте много осъзнато с предизвикателствата от вашето ежедневие и да създавате за себе си нови реалности без драма.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за записване направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Записването ще става, след направено плащане, което ще се приема като записване за участие.

След полученото плащане, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 21 февруари

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

!!! Като един чудесен завършек на нашата среща в последните 10 мунути, ще имаме специално включване на младата талантлива композиторка и пианистка Даниела Настева. Тя ще композира за всички нас, на живо от своя дом на своето пиано, изразено в музика, посланието на светлината, което всички ние ще съдадем по време на лечебната ни среща. канализирана музика на душата на живо за всички нас!

Нейните творби са уникални лечебни и незабравими. Докосват душата на човека и лекуват сърцето. Научете повече за нея и нейното творчество тук: www.danielanasteva.com

 

На този уебинар добре дошъл е всеки, който желае да създаде мир, здраве, благоденствие и радост в живота си и осъзнава, че за да го направи е необходимо да запретне ръкави и да действа активно и пасивно, вътрешно и външно, с други думи, да работи съзнателно за себе си.

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

 

Препоръки: подгответе си спокойно местенце у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Горещо препоръчвам, ако имате възможност да си подсигурите слушалки, телефонните слушалки са прекрасен вариант, ако нямате попитайте някой ваш близък да ви даде своите за семинара, не е нужно да купувате специални слушалки. Само се уверете, че слушалките могат да работят с устройството, което ще ползвате на уебинара. (телефон, компютър, таблет).

 

Очаквам ви с много любов!

 

Наталия Накова

 

 

***За Наталия

 

Вече 8 години Наталия работи като консултант и терапевт в областта на психологията, личностното и духовно израстване и метафизиката. Тя провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации. Автор е на медитативни техники и техники за енергийна и емоционална свобода.

 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант и холистичен терапевт. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

 

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Наталия притежава дарба за изцеление, чрез свързване със свещената мъдрост на сърцето и сливане с потока на енергията на Любовта и състраданието. Тя е лечител на сърца.

 

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа.

 

Това са интегрирани кодове на любовта, светлинни пакети информация, които се проявяват чрез нея, чрез всяка нейна дума, чрез всеки нейн жест и поглед. Те идват директно от Източника и стигат до всяко същество, докоснало се до нея.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com

 

!!! Наталия провежда индивидуални лични консултации и консултации за двойки, он-лайн с видео връзка и на живо в своя кабинет в София.

Желаещите могат да се запишат на:

e-mail: contact@natalianakova.com

като лично съобщение на моята страница: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

на телефон: 0886 734 859

 

Наталия Накова

* Холистичен терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпат

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
февруари 21, 2021
Час:
2:30 pm - 5:30 pm