Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Тема: „Как да се предпазваме от лошите влияния и енергии“

октомври 17, 2021 @ 2:30 pm - 5:00 pm

Терапевтичен лечебен уебинар

Автор и водещ: Наталия Накова

Дата: 17 октомври, неделя в 14:30 часа

Времетраене: 2:30ч

 

Цена ранно записване до  7 октомври – 40 лева

Цена от 8 октомври до 14 октомври  – 50 лева

Цена от  15 октомври  – 70 лева

(по-долу ще намерите начините на плащане)

 

Регистрация за участие: http://bit.ly/39v0IPw

Контакти:  тел: 0886 734 859; е-mail: contact@natalianakova.com

Или като съобщение на моята Фейсбук страница:

FB Page: Natalia Nakova – The Healing Power of Love

 

Как да се предпазваме от лошите влияния и енергии? Това е тема, която е важна за много хора.

Как да различаваме лошите влияния?

Как да се разграничаваме и предпазваме от тях?

Как тези влияния да не ни докосват и влияят?

И как да се освобождаваме от тях, когато сме ги поели съзнателно или несъзнателно?

 

Най-често заливането на другите с отрицателна енергия се случва между познати и близки помежду си хора.

Можете да бъдете залети с негативна енергия дори на улицата, от човек, когото не познавате.

 

Случвало ли ви се е да сте с някого и изведнъж да ви заболи глава, която от нищо не минава, да започне да ви се повдига, да изпитвате силно напрежение и стрес, вина, или да усещте тежест, стягане в сърдечната област или стомаха и/или слънчевия сплит. Или усещате, както сте си във форма и в настроение, срещатете се някого и изведнъж по време на срещата осъзнавате, че сте се изтощили, и сте оставали без сили и енергия. И сякаш ставате апатични, и няма и следа от предишния в тонус и жизненост и желание да свършите предвидените си задачи и сякаш всичко зпочва да ви изглежда сиво и без смисъл?

 

Ако сте се припознали дори и в едно от тези състояния, то този уебиунар е за вас.

 

Независимо дали вярвате, че има “лоша“ или „отрицателна“ енергия, има хора, общуването с които ви влияе негативно, хора, които са много изискващи, контролиращи, или винаги са ядосани и гневни, не искат да общуват с никого, а общуването с тях носи напрежение. Те са винагои недоволни и за тях никога нищо не е достатъчно. Неспокойни са и обвиняват всичко и всички за неуспехите си и изобщо за всичко другите са виновни.

Често ли общувате с хора с негативни енергии, които няма как да избегнете?

 

На този уебинар ще научите:

-Как да се освобождавате от лоши влияния и енергии;

-Как да разпознавате тези влияния още в началото, как да се разграничавате от тях и  как да не позволявате да ви повлияят;

-Как да взаимодействате с хора, които са енергийно негативни, натоварващи, изтощаващи ви и „тежки“.

-Как да промените реалността на негативните влияния, и да не живеете повече в нея;

-Защо се случва това с вас;

-Защо има хора, които само взимат енергия от другите и така живеят и такива, които много несъзнателно/съзнателно и доброволно си отдават енергията на хора, които само взимат и оставате без енергия;

-Как да спрете тези влияния и да си възвърнете личната сила веднъж завинаги.

-И още много от това по темата

 

Ще получите много конкретни примери, отговори, практични съвети, насоки и практични техники, които ще приложите още по време на нашата среща и след това ще можете да ползвате в своето ежедневие.

 

Този уебинар ще ви помогне:

Да се освободите от лоши влияния и енергии.

Ще ви научи как да спрете на губите силата и енергията си несъзнателно.

Ще научите механизмите, които използват такива хора.

Ще придобиуете знание и мъдрост, които ще ви помагат да се справяте в трудни ситуации.

Ще постигнете вътрешен мир и ще върнете радостта, щастието и смисъла е живота.

Ще ви помогне да изградите здрава и съзнателна връзка със себе си.

Ще ви помогне да излекувате трудни преживявания от миналото, да възвърнете своята лична сила и да последвате пътя на сърцето си, като започнете да правите вашите житейски избори през любовта, а не през страха.

 

Ще направим и две мои нови авторски лечебни медитативни техники:

1. Енергийно освобождаване от негативни влияния и енергии. Освобождаване от енергийни свързаности с хора от вашето минало, които са ви влияли негативно.

2. Свързване с вашата лична сила и животворен извор на знание и мъдрост. Изграждане на стабилна свързаност с вашето тяло, с вашата душа, с вашето звездно семейство и с вашите лични духовни водачи.

 

Ще усетите ефекта на наученото още по време на уебинара.

 

Не пропускай, запиши се сега и се възползвай от голяма отстъпка за ранно записване!

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, което ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 17 октомври

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

Във виртуалната зала, вие ще виждате само мен. Ще можете да коментирате и да задавате вашите въпроси писмено в общия чат на залата.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, див портокал, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

***За Наталия

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и мотиватор в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Като специалист и висококвалифициран емпатичен лечител, тя изследва и енергийната динамиката на всички видове човешки взаимоотношения. В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

 

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и връзки, които играят важна роля в живота ни.

Това са нашите семейства – деца, родители, роднини; нашите приятели; нашите любовни отношения; нашето здраве; нашите професионални отношения; нашите социални кръгове и обществото като цяло.

Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парчета от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически, емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпат, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено наранено сърце, защо и от къде идват, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Тя ще ви покаже и невидимите енергийни свързаности и възелчета в живота ви и как те могат да бъдат развързани и енергията ви освободена.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве, енергийна свобода и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Наталия е автор на лечебни медитативни техники за емоционална и енергийна свобода. Провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 100 авторски семинари, над 150 авторски лечебни медитативни техники и над 300 лични консултации.

 

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпатичен лечител

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

Детайли

Дата:
октомври 17, 2021
Час:
2:30 pm - 5:00 pm

Място

online