Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Да посрещнем новата 2022 с вибрация *6*

януари 16 @ 2:00 pm - 4:15 pm

Какво е посланието на Новата година?

Препоръки, конкретни насоки, лечение и ясна визия и посока

16 януари, 2022, неделя в 14:00 часа

Водещ: Наталия Накова

Цена до 10 януари: 50 лева

Цена от 11 до 13 януари – 60 лева

Цена от 14 януари – 70 лева

Линк за регистрация: http://bit.ly/39v0IPw

(по долу са описани начините на плащане)

 

Нека положим стабилни основи и ясна визия за новата 2022 и да заложим за себе си една здрава и благоденстваща нова година.

2022 година с вибрация *6* –  какво ни носи тя, какво е нейното послание и препоръки за теб.

Ще разберете:

–              какво е посланието на новата година,

–              какви са препоръките за вас  по месеци

Ще получите:

–              конкретни насоки,

–              ясна визия и посока

–              светлинно лечение

 

Как да градим, как да останем в силата си и пълноценно да живеем през 2022.

Ще говорим за благословията да живееш в потока, за промените, за предизвикателствата, за любовта, за проектите и погледа напред през 2022 година.

 

Какво означва енергията на 2022, как да я разчитаме мъдро, как да правим изборите си и как да живеем добре.

Ще получите препоръки и конкретни насоки, особено за някои от месеците на 2022.

Ще говорим за това как да избираме, за умението да поддържаме висока вибрацията си и колко е важно, ясно да се определяме и да имаме своя позиция и свой избор.

 

Важно: Ще бъде отделено специално време за светлинно лечение, където ще се работи за освобождаване от болката от трудни преживявания и обремености, лекуване на тялото, сърцето и душата и зареждане със сила и енергия.

 

Стани и ти част от това полезно, подкрепящо, красиво и лечебно преживяване.

 

Аз ще се радвам да ви посрещна в моето светлинно лечебно пространство.

 

Регистрация, Записване, Начини на плащане:

 

1. Регистрация за участие направете тук: http://bit.ly/39v0IPw

Направеното плащане, ще се приема като записване за участие и до няколко дни, ще ви бъде изпратен линк и персонален код за достъп във виртуалната зала на събитието, на оставения от вас имейл в регистрационната форма.

 

2. Начини на плащане:

 

2.1 По банков път

Ливинг Лайф ЕООД

МОЛ: Наталия Накова

IBAN: BG83UNCR70001522944554

BIC: UNCRBGSF

Основание: участие в семинар 16 януари + трите имена

 

2.2 Revolut

Tel: +359 886 734 859 Natalia Nakova

 

Предимството на работата он-лайн е това, че може да се включи, всеки, който желае, без значение в коя точка на България или света живее. Ще можете да се настаните удобно у дома си и чрез видео връзка от своя компютър, телефон или таблет да участвате и работите с мен виртуално.

Във виртуалната зала, вие ще виждате само мен. Ще можете да коментирате и да задавате вашите въпроси писмено в общия чат на залата.

 

Препоръки: подгответе си спокоен кът у дома, вземете си шише с вода, листове и химикал за писане в случай, че пожелете нещо да си запишете по време на нашата среща.

Ако желаете, може да си пуснете ароматни масла, или да се намажете с тях: мента, див портокал, лавандула и лимон са много подходящи за тази наша лечебна среща.

Свещичка също може да си запалите ако желаете, и да си сложите саксийка с цвете до вас…

 

Важно: Би било чудесно да слушате и гледате нашата среща със слушалки, така ще чувате по-добре и няма да пречите на другите в къщата, ако не сте сами.

 

Очаквам ви с любов!

 

Наталия Накова

 

***За Наталия

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и мотиватор в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката. Като специалист тя изследва и енергийната динамиката на всички видове човешки взаимоотношения. В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях. Като висококвалифициран емпатичен лечител, тя предоставя високовибрционно светлинно лечение.

 

Нейният уникален и задълбочен метод ще ви покаже пътя и начините за разрешаване на проблемни житейски ситуации и връзки, които играят важна роля в живота ни.

Това са нашите семейства – деца, родители, роднини; нашите приятели; нашите любовни отношения; нашето здраве; нашите професионални отношения; нашите социални кръгове и обществото като цяло.

Тези фини съществени свързаности, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното ни благоденствие, здраве, вътрешната свобода, хармония и мир.

 

Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да намерите липсващите парчета от вас самите и от живота ви, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.

 

Нейният уникален метод на работа помага за разрешаването на сложни ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически, емоционални травми, блокажи, кармични свързаности и родови програми и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

 

Като висококвалифициран емпат, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са невидимите причини за трудните ни преживявания и травми, какви са блокажите на едно затворено наранено сърце, защо и от къде идват, с какво са свързани и как да бъдат освободени и разрешени. Тя ще ви покаже и невидимите енергийни свързаности и възелчета в живота ви и как те могат да бъдат развързани и енергията ви освободена.

 

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота и сила, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве, енергийна свобода и успехи. Тя олицетворява и предава свещената мъдрост на сърцето.

 

Наталия е автор на лечебни медитативни техники за емоционална и енергийна свобода. Провежда семинари, уебинари, медитативни техники и лични консултации.

 

За последните 7 години Наталия има проведени над 150 авторски семинари, над 150 авторски лечебни медитативни техники и над 350 лични консултации.

 

 

Наталия Накова

* Холистичен трансформиращ терапевт, автор и консултант по личностно развитие

* Високо квалифициран емпатичен лечител

* Eнергийна динамика и енергийна психология на всички видове човешки взаимоотношения

* Създател на авторски техники за енергийна и емоционална свобода

* Психология на енергията

* 5D Life Coach

 

 

Детайли

Дата:
януари 16
Час:
2:00 pm - 4:15 pm

Място

online