Да ценим повече живота

Най-дълбокото мое осъзнаване в тези сложни времена е колко е важно да не губум себе си и въпреки хаоса и предизвикателствата да останем свързани със себе си, със своя вътрешен център и с нашите сърца.

Жизнено важно за нас е да избираме съзнателно всеки миг, с всеки дъх, без значение какво се случва около нас, високо вибрационна честота, в която да живеем.
И ние можем да го правим чрез нашите избори, чрез нашите ‚да“ и „не“, чрез нещата и ситуациите върху, които се фокусираме, чрез начина, по който прочитаме всяко нещо, което ни се случва и чрез основния ни избор любовта да се проявява в самите нас и нашия живот.

Също така ключово за нас е да бъдем благодарни, да практикуваме благодарност и винаги във всеки един момент да се фокусираме съзнателно в красотата, която ни заобикаля. Това дава много лекота, свързва ни с потока на благоденствието и ни помага да се свързваме по-лесно с любовта в сърцето си.

Да ценим всеки ден, всеки дъх, всеки момент, който имаме и живеем променя качеството на нашия живот към по-добро, дава ни сила и жизненост.

Да бъдем по-съзнателни, по-топли, по-любящи, по-дълбоки, по-мъдри.

Да ценим повече свободата си, близостта помежду си, ценността на любимите ни хора, на тези, които са ни подали ръка и подкрепа в труден за нас момент. Да имаме повече толерантност към себе си.

Така неусетно ценностната ни система се преподрежда и се променяме за добро, превръщаме се в осъзнати хора.
Започваме да виждаме и чувстваме все по-осъзнато слънцето, светлината и любовта, които носим в сърцата си и с радост ги споделяме с другите.
Ценим повече, топлата изпълнена с любов и грижа дума отправена към нас.
Ценим повече подадената ръка и казаните думи за подкрепа.
Ценим повече живота.

Пожелавам ви от сърце да продължавате да бъдете истински, да живеете пълноценно всеки миг от живота си с благодарност, любов и жажда за живот и нека фокусът ви винаги да бъде в светлината, в красотата, в любовта, в доброто у нас.

Изпращам енергия на любов към всеки един от вас, който чете тези редове.

Нека тази любов, ви прегърна нежно, да стопли сърцата ви и да ви помогне още по-дълбоко да оцените себе си и живота си.

Често клиентите ми променят живота си много осезаемо след участие в моите семинари и уебинари. Това са уникални авторски методики за постигане на баланс, успешен живот, подобряване на взаимоотношенията, справяне с дълбоки травми, намиране на отговори, вътрешен мир и ясна посока. Личните сесии също променят драстично живота. Терапията е процес, път към себе си. И този път към себе си, понякога не е лесен, но всяко положено усилие и работа се отблагодаряват. За мен е голяма радост да предавам моите знания, любов и вяра на всички вас. Работя предимно с мои авторски техники за емоционална свобода, семейни и родови програми, семейна терапия, трансформиращо пренареждане и енергийни практики. Така че, ако имате нужда от моите умения, ви очаквам с удоволствие.

С любов,

Наталия Накова

Прочетете още

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram