Наш ангажимент е да се грижим за своето тяло, душа, психика и емоции!
Това ще ни даде здраве, сила и успешен живот.
Какво би направил ти днес за това?

Наталия Накова
Общуването с Наталия е един невероятен обмен на знания, опитност, мъдрост и любов. Тя е човек, винаги готов да помогне и то по нежен и съвършен начин, чрез енергията на Любовта. Чрез своите сесии тя умее да надникне в същината на човешката душа и да бъде в помощ на онези, които са в стремеж към осъзнаване, просветление и духовно израстване. Чрез опита и знанията си, тя насочва в осъзнаването, че сме едно цяло с Вселената, която е Енергия и че всичко около нас, и всеки от нас е неделима част от това Цяло. В мой личен момент на търсене и необходимост да помогна на скъпо човешко същество, Наталия ми посочи пътя и как да се справя с този урок. Резултатите бяха налице много скоро. Искрено и от сърце благодаря на Наталия!!!
Наталия работеше с мен с дълбоко разбиране, търпение, отдаденост и чиста безусловна Любов, каквато не бях срещала. Тя ми даде инструментите и ми показа крачките, към моята лична трансформация и изцеление. Винаги чувствах подкрепата й, което ми даваше сила и кураж да не се отказвам, да вярвам в себе си и да се доверя на процеса. Започнах да се уча с простички семпли стъпки, как да се обичам, какво означава да избера себе си и любовта. Наталия ме научи, че личното ми участие в този процес, поемането на отговорност за собствения ми живот и желанието за промяна са ключови за изцелението на моя живот и към успеха, а с човек като нея до мен, всичко това не беше страшно и не изглеждаше непосилно.  Отношенията с моите близки се преобърнаха, освободих се от токсични мисли, ситуации и взаимоотношения. Смених работата си с нова, която ми дава удовлтворение и възможност да изследвам нови хоризонти. Смених жилището си и това внесе още мир и хармония в живота ми. Открих нови възможности за развитие в живота и работата, които ме зареждат с много радост, страст и вдъхновение. Тази вълшебна жена е най-големият подарък, който ми е правил живота досега. Благодарна съм на вселената, благодарна съм на Наталия и съм благодарна на себе си. Благодарение на нейната подкрепа и напътствия аз съм нов човек и живея нов живот. Обичам те Наталия с цялото си сърце!
Наталия се появи в живота ми „случайно“ и от този миг аз поех в нова посока – посоката на Любовта към себе си. Започнах да посещавам нейните медитативни групови срещи и лечебни семинари. Направих и серия лични консултации с Наталия. Това буквално започна да ме преобразява и оттам се промени и реалността, в която живеех.

Стъпка по стъпка всичко се преобръщаше. Чрез нея разбрах коя съм, коя не съм и коя МОГА да бъда. Разбрах защо ми се случват нещата, които ми се случваха, къде са и кои са моите препъни камъчетата, от къде идват блокажите ми, токсичните убежденията за себе си. Тя ми помогна, и ми показа как да се освободя от тях и как да сътворя живота си по нов начин. Наталия ме преведе ръка за ръка по моста към свободата, радостта, Любовта и личната ми сила. Открих себе си, заобичах се, отвориха ми се нови възможности за работа, взаимоотношенията ми с любимия човек станаха хармонични. Благодаря на Наталия, за нейната любов, мъдрост и всеотдайност.
Благодаря ти Наталия, че си създадена толкова любяща, толкова разпръскваща Любов и топлина на хората! Много благодаря и на Всевишния, за това че изпраща хора като теб, за да помагат за изцелението на човечеството, за обединението на Цялото! Ти ме лекуваш, само когато гледам лицето ти и когато зърна усмивката ти придружена с онова незаменимо и истинско топло, любящо излъчване! Благословено да е сърцето ти!
Наталия ми помогна през един много труден момент в моя живот. Благодарение на сесията, която имах с нея, имах възможността да осъзная и да изкарам на повърхността ключови блокади от миналото си. Нямаше как да продължа духовното и личностното си израстване, без да ги освободя преди това, а имаше някои блокажи, с които дори не бях наясно преди сесиите. Тогава се случи чудо и по време на цялата сесия, под ръководството на Наталия , аз влязох в дълбок контакт с душата си. Това което изпитах беше по-дълбоко осъзнаване, разбиране и приемане на себе си, освобождаване на болките от миналото в моменти на сълзи и ентусиазъм. Сега се чувствам пречистена и обновена, готова да продължа напред. Тъгата и неприемането са си отишли. И всичко това благодарение на мощните енергии на Любов, които Наталия е способна да канализира. Скъпа Наталия, ще бъда винаги благодарна от цялото си сърце за това чудотворно изцеление.
Наталия има една невероятна дарба и това е да ни помага да решаваме проблемите в нашите взаимоотношения. Аз не бях срещал досега никого с такава дълбока вътрешност. Тя има способността да ни даде яснота, и ни помага да видим и да знаем. Тя ни дава практичеки решения.
Наталия, ти промени живота ми и не само моя, но и на цялото ми семейство . Не знаех как да се справя с най-трудното предизвикателство в живота си - моето своенравно, хиперенергично и властно дете. Ти беше първата, която ми обясни какво дете имам . Честно казано, стори ми се невероятно и трябваше да правя нумерологии, астрологии, направа на оргонит, за да си го докажа. Оказа се права - имам уникално дете, което не разбирах преди да те срещна. Колкото и успешна да съм в бизнеса и любовта, не успявах да се справя с тази моя мисия. Ти промени мирогледа ми и сега съм повече от щастлива и горда майка, в прекрасни отношения с детето и семейството си. Истината е, че проблемите не се разрешават с вълшебна пръчица, а трябва да се положат усилия за това. Има един криворазбрания български манталитет –“плащам си и трябва да ми го свършат” Да, ама-не! Всеки трябва да извърви пътя си и да отработи предизвикателствата си, а ти си безценен мост към светлината! Обичам те и винаги ще те обичам!
Неповторимо изживяване- трансформиращо и обновяващо! Потопих се в свят на Вълшебства! Тръгнах си заредена с енергия, любов и търпение! Благодаря за тази възможност, Наталия Накова! Благодарна съм, че моя път се пресече с твоя.
Ако някой ме попита дали съм щастлива ще отговоря: „Да.“ Кратко, семпло, мирно, без особена причина – „Да, щастлива съм“.
На същият този въпрос, само преди няколко месеца щях отговоря с категоричното, мрачно, безнадеждно „Не!“. Такъв щеше да бъде отговорът ми и в годините назад. Щях да казвам не, без да знам нито кога съм изпаднала в това състояние, нито защо и как. Моето нещастие се беше превърнало в мое ежедневие и в нещо, което приемах за необратим факт. На 28 съм, а сякаш бях призрак и сякаш знаех, че да се почувствам жизнена, да се почувствам жива, за мен беше нещо непосилно и невъзможно. Не виждах изход.
Как дойде положителната промяна? Какво се случи с мен? Бях срещнала Наталия Накова. Това беше моята среща с Любовта, която промени живота ми! Упорито работих с нейната любяща и мъдра подкрепа. Сега съм щастлива, чувствам се добре, имам пълноценна връзка и се радвам и ценя живота си. Щастлива съм и съм безкрайно благодарна на Наталия.
Моята мисия беше да създам качествени терапевтични методи и инструменти, достъпни и на разположение за всеки, който се стреми да живее своя мечтан живот.
Като холистичен трансформиращ терапевт, консултант и мотиватор помагам на всеки, който пожелае да разреши житейските си проблеми, да дефинира и постигне целите си в личен и професионален план и да възвърне личната си сила. Вдъхновявам хората да изградят умението да обичат и уважават себе си, да развиват личността си, да създават и поддържат пълноценни и здравословни партньорства и взаимоотношения и да живеят здрави, успешни, свободни и сигурни. И най-вече да имат силата да се доверят на вътрешното си знание и интуиция.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram