За Наталия Накова

Наталия Накова е холистичен трансформиращ терапевт и лечител в областта на личностното развитие, психологията и метафизиката.

Тя е разработила уникална авторска система, която работи едновременно с тялото, емоциите, духа и подсъзнанието и дава ефективни и трайни резултати.

Нейният интуитивен терапевтичен подход е цялостен и индивидуален. Тя определя откъде точно идва корена на вашия проблем и ви дава решения и конкретни насоки дори там, където е изглеждало, че няма такива.
Запиши час за консултация
  • Холистичен трансформиращ терапевт
  • Висококвалифициран интуитивен лечител
  • Треньор по личностно развитие
  • 5D Life Coach
  • Мотиватор
Уникалният метод на Наталия изследва също така и динамиката, кармичните свързаности и енергийния обмен на всички видове взаимоотношения, които играят важна роля в живота ни. Тези фини съществени връзки, които са неизменна част от нашето ежедневие, са дълбоко преплетени с личното благоденствие, вътрешната свобода, хармония и мир.

Нейният трансперсоналният подход на работа, помага за разрешаването на сложни житейски ситуации, за разграждането и освобождаването на психологически и емоционални травми, кармични блокажи и родови програми. И ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.
Като висококвалифициран емпатичен лечител, Наталия притежава дълбока вътрешност, силни интуитивни способности и директен достъп до Акашовите Записи. Тя чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце и невидимите причини за трудните преживявания и травми.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.
200+
семинари
250+
лечебни медитативни техники
400+
лични консултации
Наталия ще ви помогне да развиете личността си, да се свържете със себе си, да намерите липсващите парченца от вас самите, за да разрешите проблеми, задържащи ви в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива. Тя ще ви научи и как да обичате себе си.

Центрирана в сърцето, с прямота и много мекота, Наталия предлага един пряк път към истината за нашата същинска природа, към нашето благоденствие, здраве и успехи.
Наталия провежда семинари, уебинари, лични консултации, лечебни енергийни сесии и медитации.
Тя е автор на лечебни медитативни техники за емоционална свобода.

За последните 7 години Наталия има проведени над 200 авторски семинари, над 250 авторски лечебни медитативни техники и над 400 лични консултации, проведени в София, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Париж и Сен Брийо/Бретан, Франция; Гент, Белгия; Рим, Италия и он-лайн от всяка точка на света.

Отзиви

Щастлива и благодарна съм, че срещнах Наталия. Само след няколко лични сесии с нея, аз усетих промяната в себе си, а днес вече съм нов човек.
Кристиана Кирякова
Чрез своите сесии тя умее да надникне в същината на човешката душа и да бъде в помощ на онези, които са в стремеж към осъзнаване и духовно израстване.
Латинка Василева
Наталия ни помага да намерим липсващите парчета от нас самите и от живота ни, за да разрешим проблеми, задържащи ни в продължение на поколения.
Марина Мечева
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram