Трансфромиращ лечебен уебинар

„ ДА“ и „НЕ“ или как да отстояваме себе си

25.07 от 14:30 ч.
2ч. 30м.

 • “Наталия ни помага да намерим липсващите парчета от нас самите и от живота ни, за да разрешим проблеми, задържащи ни в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.”
  Марина Мечева
 • "Наталия ми помогна да разбера какво означава "Обичай себе си" и наистина да се почувствам добре! С нейната подкрепа и моите усилия, аз мога и променям себе си и животът ми става все по-лек и прекрасен. Благодарна съм, че имам възможността да се докосвам до нея и до вълшебството и обичта, които тя разпръсква! Благодаря ти, Наталия! Бъди благословена!"
  Мая Тодорова
 • "Ти промени мирогледа ми и сега съм повече от щастлива и горда майка, в прекрасни отношения с детето и семейството си. Истината е, че проблемите не се разрешават с вълшебна пръчица, а трябва да се положат усилия за това. Всеки трябва да извърви пътя си и да отработи предизвикателствата си, а ти си безценен мост към светлината! Обичам те и винаги ще те обичам!"
  Звезделина Кирякова
 • "Щастлива и благодарна съм, че срещнах Наталия. Само след няколко лични сесии с нея, аз усетих промяната в себе си, а днес вече съм нов човек. Животът ми нямаше да е толкова цялостен и прекрасен, ако Наталия я нямаше. Нямам думи да изразя любовта си към нея! Някои хора може би усещат, че нямат желание да работят за тази промяна, но повярвайте ми, всяко усилие си заслужава. Благодаря, че те има!"
  Кристиана Кирякова
 • "Наталия е човек, винаги готов да помогне и то по нежен и съвършен начин, чрез енергията на Любовта. Чрез своите сесии тя умее да надникне в същината на човешката душа. В мой личен момент на търсене и необходимост да помогна на скъпо човешко същество, Наталия ми посочи пътя и как да се справя с този урок. Резултатите бяха налице много скоро. Искрено и от сърце благодаря на Наталия!"
  Латинка Василева
Цена: 

40.00 лв.

Вижте също

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram