Лечебен терапевтичен семинар

Освободи се от негативните убеждения за себе си и живота си

01.07 от 18:00 ч.
90 минути
Онлайн, на живо

Ние несъзнателно създаваме негативни убеждения за себе си и живота си, вследствие на трудни преживявания и взаимооношения, понякога още от деца. Тези негативни убеждения към нас самите така ни контролират, че без да осъзнаваме, те избират вместо нас и взимат важните решения за нашия живот вместо нас. Карат ни да се чувстваме неуверени, несигурни, да мислим, че не сме достойни да бъдем обичани и уважавани, че не заслужаваме да живеем добре и в материално изобилие, че нямаме право да искаме най-доброто за себе си и т.н. Така тези несъзнателни убеждения ни подтикват да се примиряваме, карат ни да избираме и да приемаме ситуации и взаимоотношения, които не са добри за нас.

Водещ и автор: Наталия Накова

Какво ще научиш

1. Защо и как се създават негативните убеждения?
2.Какъв е механизмът, който създава негативните убеждения?
3.Как точно влизат в нашето подсъзнание тези негативни убеждения?
4.Как да осъзнаем, че ги имаме и какво точно представляват те?
5.Когато ги осъзнаем, как да се освободим от негативните убеждения за себе си и нашия живот?
6.Как да направим така, че да заживеем пълноценно живота си и смело да отворим вратата на радостта, любовта и благоденствието да навлязат в живота ни?

Ще направим и следните авторски медитативни техники:
1.Енергийно освобождаване от негативните убеждения за себе си и живота си.
2.Свързване с твоето вътрешно дете и активиране на енергията „Аз позволявам на себе си да живея в радост любов и сила“.
3.Навлизане в потока на любовта и благополучието.


Този уебинар ще ти помогне да...

-осъзнате и да се освободите от вашите негативни убеждения за себе си и за живота си
-да се почувствате добре и да заживеете добре;
-да избирате и изграждате най-доброто за себе си;
-да бъдете по-уверени и сигурни в себе си и живота си;
-да живеете в хармония и любов;
-да бъдете себе си;
-да уважавате и обичате себе си.

Ще бъде дълбоко изцеляващо и незабравимо преживяване!


За кого е този уебинар

Този уебинар е за всеки, който желае да живее пълноценно, да се освободи от негативни емоции, негативни убеждения за себе си и живота си.
За всеки, който търси път към себе си и желае да изцели своето минало и да се научи да уважава и обича себе си.
За всеки, който желае да бъде здрав, да стане уверен в себе си и да живее в хармония и любов.


 • “Наталия ни помага да намерим липсващите парчета от нас самите и от живота ни, за да разрешим проблеми, задържащи ни в продължение на поколения. Нейната работа наистина ще остави отпечатък в живота ви, ще ви помогне да познаете себе си и вътрешния си свят по-добре, като ще ви даде решения там, където е изглеждало, че няма такива.”
  Марина Мечева
 • "Наталия ми помогна да разбера какво означава "Обичай себе си" и наистина да се почувствам добре! С нейната подкрепа и моите усилия, аз мога и променям себе си и животът ми става все по-лек и прекрасен. Благодарна съм, че имам възможността да се докосвам до нея и до вълшебството и обичта, които тя разпръсква! Благодаря ти, Наталия! Бъди благословена!"
  Мая Тодорова
 • "Ти промени мирогледа ми и сега съм повече от щастлива и горда майка, в прекрасни отношения с детето и семейството си. Истината е, че проблемите не се разрешават с вълшебна пръчица, а трябва да се положат усилия за това. Всеки трябва да извърви пътя си и да отработи предизвикателствата си, а ти си безценен мост към светлината! Обичам те и винаги ще те обичам!"
  Звезделина Кирякова
 • "Щастлива и благодарна съм, че срещнах Наталия. Само след няколко лични сесии с нея, аз усетих промяната в себе си, а днес вече съм нов човек. Животът ми нямаше да е толкова цялостен и прекрасен, ако Наталия я нямаше. Нямам думи да изразя любовта си към нея! Някои хора може би усещат, че нямат желание да работят за тази промяна, но повярвайте ми, всяко усилие си заслужава. Благодаря, че те има!"
  Кристиана Кирякова
 • "Наталия е човек, винаги готов да помогне и то по нежен и съвършен начин, чрез енергията на Любовта. Чрез своите сесии тя умее да надникне в същината на човешката душа. В мой личен момент на търсене и необходимост да помогна на скъпо човешко същество, Наталия ми посочи пътя и как да се справя с този урок. Резултатите бяха налице много скоро. Искрено и от сърце благодаря на Наталия!"
  Латинка Василева
Цена: 

100.00 лв.

Вижте също

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram